BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDünya basınından şok F.Bahçe yorumu!----

Dünya basınından şok F.Bahçe yorumu!

Dünya basınından şok F.Bahçe yorumu!
28 Ağustos 2013 - 15:11 www.finansgundem.com

CAS'ın Fenerbahçe'ye verilen cezayı onaması haberi dünya basınında da geniş yankı uyandırdı

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından iki yıl men kararını onamasıyla birlikte, kararın bu seneyi kapsayıp kapsamayacağı sorusu gündeme geldi.
UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, CAS'ın bu kararı, Fenerbahçe'nin UEFA'nın bu sezonki organizasyonlarından ihracını teyit etti.
Açıklamada şöyle denildi: "UEFA Acil Durum Heyeti, Fenerbahçe'nin UEFA 2013-2014 sezonundaki organizasyonlarından men edilmesinin teyidinin Avrupa Ligi’ne sonuçları konusunda Perşembe günü öğleden sonra bir toplantı yapacak."
Uluslararası haber ajansları da CAS'ın kararının ardından Fenerbahçe'nin bu yıl UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edemeyeceğini bildirdi.
Reuters, "Fenerbahçe bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edemeyecek" ifadesini kullanırken, Associated Press, "Fenerbahçe Avrupa Ligi'nden ihraç edildi ve gelecek yıl da şampiyonlar ligi'ne katılmaktan men edildi" denildi.
"KARARI UEFA VERECEK"
Konuyla ilgli Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ulaştığımız kaynaklar ise bu kararı UEFA'nın yarın yapacağı toplantı sonrasında verceğini ancak kendileri de cezanın bu yıl uygulanmasını istediklerini bildirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)