BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDuda, Youtuberların tuzağına düştü: Macron zannetti----

Duda, Youtuberların tuzağına düştü: Macron zannetti

Duda, Youtuberların tuzağına düştü: Macron zannetti
23 Kasım 2022 - 02:47 www.finansgundem.com

Polonya Cumhurbaşkanı, kendisini Fransa Cumhurbaşkanı olarak tanıtan bir grup Rus Youtuberlar tarafından tuzağa düşürüldü.

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, içlerinden birinin kendisini Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron olarak tanıttığı Rus Youtuberlar tarafından tuzağa düşürüldü.


Duda'nın geçen hafta Macron olduğunu iddia eden bir kişiyle görüştüğü, Cumhurbaşkanlığı Ofisi tarafından yapılan açıklamayla doğrulandı.

Açıklamada, Polonya Cumhurbaşkanı'nın 15 Kasım'da Polonya'nın doğusuna düşen füzenin hemen ardından birçok yetkili tarafından arandığı ifade edildi.


Vovan ve Lexus lakaplı Rus şakacılar Vladimir Kuznetsov ve Alexei Stolyarov'un YouTube'a yüklediği kayıtta Duda'nın Macron olduğunu düşündüğü kişiye, olay üzerine kendisini aradığı için teşekkür ettiği anlaşılıyor.

Yayınlanan kayıtta Duda'nın İngilizce konuştuğu görülüyor. Ayrıca Duda, füze olayının detaylarını, NATO'dan istişare talebinde bulunma planlarını ve komşu Rusya ile durumu daha da kötüleştirmemek için çok dikkatli olduklarını söylüyor.


Yedi dakikadan fazla bir süre konuşan Duda, ABD Başkanı Joe Biden'ın füze olayından Rusya'yı sorumlu tutmadığını söylüyor. Ancak Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin ise düşen füzenin, Rusya'ya ait olduğu konusunda ısrarcı olduğunu belirtiyor. 


Duda'nın ofisinden yapılan açıklamaya göre, ilgili kurumlar, söz konusu Youtuberların Duda'ya nasıl ulaşmış olabileceğini kontrol ediyor.


Bu olayın yanı sıra bu Youtuberlar, 2020'de de Duda ile kendilerini Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres olarak tanıtarak da konuşmuştu.


Kuznetsov ve Stolyarov daha önce benzer yöntemlerle Macron ve eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın yanı sıra Elton John ve Prens Harry dahil birçok ünlü ismi işletmişti. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)