BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDua Lipa, Arnavutluk vatandaşı oldu----

Dua Lipa, Arnavutluk vatandaşı oldu

Dua Lipa, Arnavutluk vatandaşı oldu
28 Kasım 2022 - 01:22 www.finansgundem.com

İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Tiran’da Arnavutluk vatandaşlığı aldı. Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, Lipa’ya teşekkür etti.

Arnavut asıllı İngiliz şarkıcı Dua Lipa, Tiran’da düzenlenen törenle Arnavutluk vatandaşlığı aldı.

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj, törendeki konuşmasında Arnavutluk ve Kosova’nın tanıtımı için verdiği desteklerden dolayı ünlü şarkıcı Lipa’ya teşekkür etti.

Dua Lipa ise resmi vatandaşlık belgelerini aldıktan sonra, "Ülkemi ve halkımı temsil etme fırsatına sahip olmak benim ve ailem için büyük bir onur" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Begaj, 26 yaşındaki başarılı şarkıcının sosyal hedeflere yönelik atılımlarına da atıfta bulunarak, “Bugün büyük sanatçı Dua Lipa'yı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Büyük sanatçı diyorum ama aynı zamanda bize, Arnavutluk'a, Kosova'ya ve dünyanın neresinde Arnavut varsa ona en büyük gururu yaşatmış bir sanatçı o.'' ifadesini kullandı. 

Begaj, "Arnavut gençliği sizi örnek alıyor ve siz onlara hayallerin daha çok çalışarak elde edilebileceğini gösterdiniz. Tüm Arnavutları bir araya getirdiniz. Bu nedenle size Arnavut vatandaşlığı vermekten memnuniyet duyuyorum.” dedi.

3 defa Grammy ödülü alan Dua Lipa, "Geleceğin Nostaljisi" adını verdiği dünya turunun son durağında Tiran Skenderben Meydanı'nda sahneye çıktı.

Dua Lipa aynı zamanda Priştine'deki Sunny Hill Festivali'nde sahne almak için gittiği Kosova'da tören dahilinde 'Kosova Fahri Büyükelçisi' unvanının da sahibi olmuştu.

Göçmen kızı Dua Lipa artık bir dünya yıldızı

 

Sırbistan ile Kosova arasında tansiyonu düşürecek anlaşma

 

Vucic'ten Kosova açıklaması: 10 yılın en yüksek gerilimi

 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)