BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba'dan ırkçılığa tokat gibi cevap----

Drogba'dan ırkçılığa tokat gibi cevap

Drogba'dan ırkçılığa tokat gibi cevap
13 Mayıs 2013 - 17:05 www.finansgundem.com

Didier Drogba, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da ırkçılığa tokat gibi bir cevap verdi

Dün Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasında tribünlerdeki bir taraftarın Galatasaylı oyuncular Eboue ve Drogba'ya muz sallaması sonrasında tribünlerdeki ırkçılık tartışması alevlendi.
Drogba ise bugün fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da dün yapılan bu ırkçı saldırıya karşı tepki olarak bir ilistrasyon paylaştı.
Drogba hem dün akşam derbi mücadelesinde hem de bugün Instagram'da kendisine yönelik yapılan ırkçı saldırılara bir mesaj daha gönderdi. Drogba bu kez meajında derbi maçında 2 gol kaydeden Webo ile ilgili de bir gönderme yaptı.
İşte o mesaj; "Bana maymun diyorsun çünkü 2008'de Chelsea ile Fenerbahçe'yi elediğimizde ağladın. Bana maymun diyorsun çünkü ben şampiyonlar ligi'ni kazandığımda sen televizyon önünde hoplayıp, zıpladın. Bana maymun diyorsun çünkü Galatasaray ile şampiyonluk yaşamam seni çıldırttı. En üzücü olanı ise bana maymun diyorsun ama benim "maymun" kardeşim Webo dün 2 gol attığında havalara sıçradığını unuttun."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)