BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDrogba G.Saray'a güvence verdi----

Drogba G.Saray'a güvence verdi

Drogba G.Saray'a güvence verdi
19 Aralık 2013 - 10:40 www.finansgundem.com

G.Saray Teknik Direktörü, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına karşın Ocak’ta ayrılacağı konuşulan Drogba'yla görüşüp garanti aldı

Ara transferde Galatasaray’ın kadrosunu nasıl güçlendireceği konuşulurken, teknik direktör Mancini de bu konuda boş durmuyor. İtalyan teknik adam, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Drogba ile özel bir görüşme yaptı. Ocak ayında ayrılacağı yönünde iddialar ortaya atılan Drogba’ya Mancini, “Kalmanı istiyorum. Bu takım için önemlisin ve hem bu yıl, hem gelecek yıl sana göre plan yapmak istiyorum” dedi.

Hürriyet'in haberine göre, kontrat dönemine az bir süre kala menajeri de Türkiye’ye gelen Drogba ise Mancini’ye net bir yanıt verdi.

GELECEK SEZON BELLİ DEĞİL

‘Ocak ayında G.Saray’dan ayrılabilir’ iddialarının aksine Drogba, böyle bir şeyi asla düşünmediğini söylerken, önümüzdeki sezon için ise kapıyı açık bıraktı. Fildişili yıldız, hocasına şöyle dedi: “Ben burada mutlu ve iyiyim. Takımın kendine gelmesi adına elimden geleni yapıyorum. Ben geldiğimde ligde şampiyonluğa giden ve şampiyonlar ligi’nde gruptan çıkmayı başarmış, çeyrek finale yürüyen bir Galatasaray vardı. Takım yine aynı seviyeye gelmeden Galatasaray’dan asla ayrılmam.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)