BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDraghi'den flaş parasal genişleme açıklaması----

Draghi'den flaş parasal genişleme açıklaması

Draghi'den flaş parasal genişleme açıklaması
14 Mayıs 2015 - 23:06 www.finansgundem.com

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Draghi, parasal genişleme programını “Yunanistan’ın problemlerini çözmek için sürdürmediklerini” ifade etti

IMF’nin Washington’da gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Avrupa Merkez Bankası (AMB) Başkanı Mario Draghi, AMB’nin parasal genişleme (QE) programını “Yunanistan’ın problemlerini çözmek için sürdürmediklerini” ifade etti.

Draghi, AMB tarafından QE’nin gereklerinin tümüyle yerine getirileceğinin ve programın enflasyonda sürdürülebilir bir iyileşme gerçekleşene dek devam ettirileceğinin altını çizdi.

Öte yandan finansal dengesizliklerin etkisinin kısıtlı olduğunu ifade eden Draghi, parasal gevşeme programının uzun vadede yan etkileri olabileceğini de ekledi.

“AMB’nin aldığı alışılagelmeyen tedbirler, şimdiye dek etkili oldu ancak yapısal reformlar AMB’nin ekonomik politikalarını daha güçlü kılmak için gerekiyor” diye ekledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)