BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar 2.04'ü gördü----

Dolar 2.04'ü gördü

Dolar 2.04'ü gördü
27 Eylül 2013 - 10:42 www.finansgundem.com

Dolar, küresel endişeler ve gelişen piyasalardan çıkışlarla 2,04'ü gördü

Dolar yeniden 2,04 seviyesini aştı. Doların tırmanmasında küresel endişeler ve gelişmekte olan piyasalardan çıkışların etkili olduğu belirtildi. Dolar/TL paritesi 2,0410 seviyesinde seyrediyor. Euro/TL'de ise parite 2,7569 seviyesinde bulunuyor. Euro/TL'de de yükseliş yüzde 1'e yaklaştı.
Garanti Yatırım Stratejisti Tufan Cömert, bugün piyasalarda önemli bir hareket beklemediğini söyleyerek, "Gelişen ülke para birimlerinde karışık bir seyir var, ama her iki yönde de bu para birimlerinde harekete sebep olacak yeni bir gelişme yok. Fakat ABD'de bütçe görüşmeleri ve borçlanma tavanı nedeniyle gelişen ülke para birimlerinin baskı altında kalmaya devam edeceğini düşünüyorum. Faiz tarafında ise Fed sonrası görülen iyimserliği büyük ölçüde geri verdik, gelecek hafta Türkiye'de enflasyon ve ABD'de istihdam verileri açıklanacak ve faizlerde hareket görülecektir" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)