BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaDolar 2 liranın altında----

Dolar 2 liranın altında

Dolar 2 liranın altında
08 Ekim 2013 - 08:36 www.finansgundem.com

Dolar, ABD'deki gelişmelerin etkisiyle diğer para birimleri karşısındaki düşük seyrini koruyor

ABD'de devam eden bütçe anlaşmazlıklarında çözüm yönünde ilerleme sağlanamamasının yatırımcılar arasında endişeye neden olması doların Türk Lirası ve diğer para birimleri karşısında değer kaybetmesine neden oldu. Dolar/TL bugün bankalararası piyasada 1,9935'ten güne başladı.
SEKİZ AYIN DİBİNDEN DEVAM EDİYOR
Dolar, bugün yen karşısında daha önce gördüğü iki ayın en düşük seviyesinden yükseldi, ancak devam eden endişeler nedeniyle para birimleri sepeti karşısında sekiz ayın en düşüğüne yakın seviyede işlem gördü. ABD Başkanı Barack Obama'nın, temerrüdün önlenmesi için ülkenin borçlanma yetkisinde kısa süreli bir artışı kabul edebileceği yönündeki açıklaması gibi bazı umut işaretleri ise belirmeye başladı. Önde gelen bir senatörün de anlaşma için ortaya yeni bir plan koyacağı söyleniyor.
EURO HAFİF GERİLEDİ
Dolar karşısında Perşembe günü sekiz ayın en yüksek seviyesini gören Euro ise bugün yüzde 0.2 düşüşle 1.3561 seviyesinde yer aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)