BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDolandırıcılık haberleri sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama----

Dolandırıcılık haberleri sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama

Dolandırıcılık haberleri sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama
29 Kasım 2023 - 21:08 www.finansgundem.com

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, bankacı Seçil Erzan tarafından dolandırıldığı haberleri sonrası ilk kez açıklama yaptı.

Bankacı Seçil Erzan’ın fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Arda Turan, hakkında çıkan haberlerin ardından ilk kez sessizliğini bozdu.

Bir bankada şube müdürü olan Seçil Erzan, Arda Turan dahil birçok futbolcu ve iş insanını yüksek faizli fon vaadiyle kandırdığı ve paralarını aldığı iddiasıyla tutuklandı.

Son günlerde kamuoyunu meşgul eden olayla ilgili birçok iddia ortaya atılırken, yaklaşık 14 milyon Euro para kaptırdığı ve bir kısmını geri alabildiği söylenen Arda Turan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Gündüz saatlerinde sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Arda Turan’ın “Ben 600 maç oynadım. 100’ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6’da 1’i bile değil. Beni üzen tek şey kimsenin beni arayıp sormaması.” şeklinde ifadeleri yer almıştı.

“TEK KELİME…”

Konuyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yapan Arda Turan, “Yargıya intikal etmiş bir süreç var. Adalete saygımdan dolayı konuyla ilgili tek kelime açıklama yapmadım, yapmayacağım. Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz. Saygılarımla.” dedi.

Seçil Erzan'a para verenler, kazananlar, kaybedenler

 

Denizbank'tan Seçil Erzan iddiaları hakkında açıklama

 

Seçil Erzan'ın Çorlu'daki banka kasasında altın bulundu

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bilimsel olarak adama sorarlar30 Kasım 2023 12:13

    Rawls "doğruluk olarak adalet" fikrini savunmaktadır. Buna göre aşağıdaki cümlelerden hangisi bu düşünceyi desteklemez? İstihdam edilen kişilere verilen aylık maaş, yaptıkları belli bir iş için ise aynı işi yapanlara aynı maaşın verilmesi . Zarar görenin zararıyla orantılı telafinin verilmesi. Hatayı yapana verilecek cezanın, kim tarafından yapılırsa yapılsın aynı cezayla karşılık görmesi. Benzer puanlarla liseye giren öğrencilere, tembel ya da çalışkan olmasına bakılmaksızın aynı eğitimin verilmesi.

  • Adalet bekçisi 30 Kasım 2023 11:40

    Arda Turan demiş ki ; yargıya intikal etmiş bir süreç var, adalete saygımdan dolayı tek kelime etmem.Ulan Arda! Tefeci gibi yüksek para almasını kaçak para , vergi kaçırmasını biliyorsun o zaman adalet yok paraları kaptırınca mı adalete saygın oluyor. Karın hamileyken gidip milletin karısına sarkıp silah çekerken külhanbeyi oluyorsun millete kanuna saygın yok şimdi mi adalet bekliyorsun  dayılarına mı güveniyorsun vergi kaçıran yüzsüz , ortama zeka yoksunu…