BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDokuz-Sekiz Müzik konkordato istedi!----

Dokuz-Sekiz Müzik konkordato istedi!

Dokuz-Sekiz Müzik konkordato istedi!
24 Ekim 2018 - 08:47 www.finansgundem.com

Yapım şirketi Dokuz-Sekiz Müzik konkordato için mahkemeye başvurdu.

Portföyünde Cem Adrian, Fettah Can, Koray Avcı, Aydilge, Ferman Toprak, Emre Altuğ, Yasemin Mori, Murat Boz ve Soner Sarıkabadayı gibi isimler olan, yapımcı Dokuz Sekiz Müzik konkordato için mahkemeye başvurdu.

İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yapılan konkordato başvurusuna göre Dokuz Sekiz Müzik Yapım Menajerlik Sanatsal Organizasyonlar Sanayi ve Ticaret Limited şirketiyle, firmanın patronu Ahmet Çelenk konkordato başvurusunda bulundu.

Mahkeme 2018/944 sayılı kararında yedi günlük süre içerisinde alacaklıların konkordatoya itiraz edebileceklerini bildirdi.

‘BORCUN İKİ KATI MAL VARLIĞIMIZ VAR’

Dokuz Sekiz Müzik’in Avukatı Ahmet Gürel firmanın sadece vade için konkordato ilan ettiğini dolar ile yapılacak olan bir ödemede sıkıntı çıktığını söyledi. Güler konkordato başvurusunun alacaklarda indirim talep etmediğini sadece vade için yapıldığını söyledi. Gürel sozcu.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Kötü durumda değiliz. Dolar bazında bir ödememiz vardı” dedi.

Döviz ile mülk satışının yasaklanmasının da kendilerini zora soktuğunu anlatan Gürel, “Borcun iki katı mal varlığı var. Bankalara borcumuz yok. Gelirler TL borçlar döviz olunca sıkıntılı bir dönem başladı” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FiKO ŞEKER FABRİKALARI28 Ekim 2018 22:01

    KRİZ MRİZ YOKSA BUNLAR KONKARDATO İLAN EDEREK KİMİSÖYÜŞLÜYOR SAYILARI BİLDİĞİM KADARIYLA 3000 İ GEÇTİ BURDA ART NİYET VAR...