BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır-Şanlıurfa kara yolu trafiğe kapandı ----

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu trafiğe kapandı

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu trafiğe kapandı
04 Şubat 2023 - 15:36 www.finansgundem.com

Etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu ulaşıma kapandı.

Yoğun kar yağışı yurdun doğusunda hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü uyarılarının ardından sabah saatlerinden itibaren Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yoğun kar yağışı etkili oldu.

Adıyaman, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta uçak seferleri iptal edilirken, Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım durdu. Kayan araçlardan dolayı uzun araç kuyrukları oluştu.

TRAFİĞE AÇILDI

Etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Mardin-Diyarbakır kara yolu, ekiplerin temizleme ve tuzlama çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Yollarda yürütülen çalışmaları inceleyen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Sadece Büyükşehir Belediyemizin 120 personeli gece ve gündüz vardiyalı alanda aralıksız yol açma çalışmalarında görev alıyor. Şehir merkezindeki tüm ana arterler açık durumda. Belediyemiz bünyesinde bulunan 8 greyder, 15 kamyon, 6 kepçe ve her ilçeye birer greyder gönderilmek üzere çalışmalar devam ediyor. Kent merkezi ve ilçelerde buzlanmayı engellemek için yaklaşık 500 ton tuz kullanılacaktır. Uzun süredir beklediğimiz bereketli kar yağışı devam ediyor. 112 Acil Çağrı Merkezimize gelen istek ve ihbarlara görevli arkadaşlarımız anında cevap veriyor. Vatandaşlarımıza zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını öneriyorum. Sürücülerimizden istirhamım ise lütfen kış lastiği veya kar zinciri olmadan trafiğe çıkmamaya özen göstersinler" diye konuştu.

İstanbul'a kar uyarısı

Ankara kara teslim oldu

Doğu buz tuttu

İnegöl-Domaniç kara yolunda yoğun kar: Trafiğe kapatıldı

Doğu Anadolu'da kar yağışı hayatı felç etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)