BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri'nden Lübnan uyarısı----

Dışişleri'nden Lübnan uyarısı

Dışişleri'nden Lübnan uyarısı
09 Ağustos 2013 - 17:31 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Beyrut'ta iki Türk pilotun kaçırılmasının ardından önemli bir açıklama yaptı

Dışişleri Bakanlığı, Türk vatandaşlarına gerek olmadıkça Lübnan'a gidilmemesi uyarısında bulundu. Lübnan'daki Türk vatandaşlarına da 'Türkiye'ye dönün' çağrısı yaptı.
Dışişleri Bakanlığı'nın Lübnan'da iki Türk pilotun kaçırılmasının ardından bu ülkeye yapılacak seyahatlere yönelik yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:
"Lübnan’da bugün (9 Ağustos) THY pilotu ve yardımcı pilotun kaçırılmış olmaları da dikkate alınarak, bu ülkeye seyahat eden ve Lübnan’da yaşamakta olan vatandaşlarımızın güvenliklerini sağlamaya yönelik her türlü önlemin Lübnan hükümetince alınması beklenmektedir.
Bununla birlikte, vatandaşlarımızın, mevcut durum ışığında, hayati zaruret arzeden bir gerekçe olmadıkça, Lübnan’a seyahat etmekten kaçınmaları uygun olacaktır. Halen Lübnan’da bulunan vatandaşlarımızın ise dönebiliyorlarsa Türkiye'ye dönmeleri, kalması gerekenlerin ise şahsi güvenlikleri açısından her türlü tedbiri almaları ve müteyakkız bulunmaları önerilmektedir.
Vatandaşlarımızın, bakanlığımız ve Beyrut Büyükelçiliğimizce yapılabilecek uyarı ve duyuruları sürekli takip etmeleri tavsiye edilmektedir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)