BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDışişleri'nden İdlib'deki hava saldırılarına kınama----

Dışişleri'nden İdlib'deki hava saldırılarına kınama

Dışişleri'nden İdlib'deki hava saldırılarına kınama
10 Mayıs 2016 - 23:57 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanlığı, Suriye rejimince İdlib kentinde düzenlenen hava saldırılarını şiddetle kınadı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İdlib kentinin doğusundaki Binniş ilçesindeki bir pazar yerine rejim unsurlarınca hava saldırıları yapıldığı hatırlatılarak "Rejim hava unsurlarınca yapılan alçakça saldırıları büyük bir infial içinde ve şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıda hedef alınan ve hayatını kaybeden sivillere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Rejimin insanlığa karşı işlediği suçları pervasızca sürdürdüğü vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bunda tabiatıyla başta Rusya olmak üzere, yandaşlarından aldığı destek büyük rol oynamaktadır. Özellikle Rusya, rejimin işlediği bu suçlara giderek daha fazla ortak olmaktadır. ABD ile Rusya'nın Suriye'de çatışmaların durdurulması mutabakatının Halep'i de kapsayacak şekilde yeniden taahhüt altına alınması yönünde anlaşmaya vardıklarını açıklamalarının hemen sonrasında doğrudan sivilleri hedef alan bu insafsız saldırı, uygulamaya konulamayan bu tür mutabakatların rejimi daha da cesaretlendirdiğini göstermektedir. Yapılması gereken, uluslararası camianın artık üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesi, rejimin ve destekçilerinin işledikleri suçların yanlarına kalmayacağını, tarihin karşısındaki sorumluluğun da bilinciyle daha fazla gecikmeden göstermesidir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)