BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDijital Öğretmenler projesinin yeni dönem başvuruları devam ediyor----

Dijital Öğretmenler projesinin yeni dönem başvuruları devam ediyor

Dijital Öğretmenler projesinin yeni dönem başvuruları devam ediyor
02 Şubat 2024 - 12:36 www.finansgundem.com

ING Türkiye, Habitat Derneği ve ODTÜ iş birliği ile yürütülen ve öğretmenlerin dijital okuryazarlık becerileri kazanmalarını destekleyen Dijital Öğretmenler projesinin yeni dönem başvuruları devam ediyor.

ING Türkiye, Habitat Derneği ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) iş birliğiyle hayata geçirilen Dijital Öğretmenler projesinin Mart-Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek yeni dönem başvuru süreci devam ediyor. Proje ile öğretmenlerin dijital dönüşümün bir parçası olması ve edindikleri dijital becerileri öğrencilerine aktarmaları amaçlanıyor. 2020 yılında başlayan ödüllü proje ile bugüne kadar 7 bin öğretmene ulaşılırken, yeni dönemde 1000 öğretmene daha eğitim verilecek. Türkiye’nin 81 ilinden devlet okullarında çalışan ilkokul ve ortaokul öğretmenleri, 18 Şubat 2024 tarihine kadar projeye başvuruda bulunabiliyor. Yeni dönem başvurularında depremden etkilenen öğretmenlere öncelik tanınmaya devam edilecek.

Projenin ilk aşamasında 5 hafta süren ve ODTÜ’lü eğitmenler tarafından sunulan eğitim programında dijital vatandaşlık ve güvenlik, eleştirel düşünme ve ölçme & değerlendirme, yaratıcılık ve görsel tasarım, infografik, video ve fotoğraf oluşturma ve düzenleme, etkili sunum hazırlama içerikleri öğretmenlere aktarılacak. Projede öğretilecek uygulamalara yönelik üretken yapay zeka araçları da eğitimlerde tanıtılacak. Çevrimiçi canlı sunumlar, seminerler ve video derslerinden oluşan ilk fazın ardından seçilecek 100 öğretmene ise VR gözlüklerle birlikte sanal ve artırılmış gerçeklik üzerine ileri seviye ikinci faz eğitim sunulacak.

Öğretmenler 18 Şubat tarihine kadar projeye başvurabiliyor

Dijital Öğretmenler projesine başvurmak isteyen öğretmenlerin temel bilgisayar bilgilerine sahip olmaları yeterli oluyor.  Yeni dönem başvuruları 18 Şubat tarihine kadar tüm illerden, MEB’e bağlı sözleşmeli veya kadrolu ilkokul ve branş öğretmenleri tarafından proje websitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Dijital Öğretmenler hakkında detaylı bilgi için ise www.dijitalogretmenler.com adresi ziyaret edilebilir.

ING Türkiye hakkında:

Faaliyetlerini ING Grubu’nun, insanların iş ve özel hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılma amacıyla gerçekleştiren ING, Türkiye'nin lider dijital kurumu olma hedefiyle bankacılık sektörü ve özellikle dijital bankacılıkta öncü adımlar atıyor. Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek amacıyla faaliyet gösteren ING Türkiye, marka yolu “sen hayatını yaşa” kapsamında “Kalıpların dışında hayatın içinde” söylemiyle ilerliyor. Kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştirerek müşterilerine hayatın içinde çözümler sunduğunu vurgulayan ING, bu söylem ile klişeleri sorgulayan, öncü ve yenilikçi marka tavrını güçlendiriyor. Dijitalleşme ve sürdürülebilirliği stratejisinde önceliklendiren ING Türkiye, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD Türkiye), Uluslaraarası Yatırımcılar Derneği (YASED) üyesi ve çalışma gruplarında yer alıyor, aynı zamanda UNEP FI Sorumlu Bankacılık Prensipleri ve UN WEPs – Kadını Güçlendirme Prensipleri imzacısı.

ING Grubu hakkında:

Güçlü bir Avrupa temeline sahip, dünya çapında bir finansal hizmetler şirketi olan ING Grubu, bankacılık faaliyetlerini ING Bank A.Ş. şirketi üzerinden yürütüyor. İnsanları güçlendirerek özel ve iş hayatlarında bir adım önde olmalarını sağlamayı ve insanlar ve gezegen için fark yaratmayı amaçlayan ING Grubu, 40’tan fazla ülkede 60 bin çalışanıyla bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunuyor. ING Grubu hisseleri Amsterdam (INGA AS, INGA.AS), Brüksel ve New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (ADRs: ING US, ING.N) işlem görüyor. Sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul eden ING, Sustainalytics ve MSCI tarafından yapılan sektör kıyaslamalarında ve Karbon Saydamlık Projesi (CDP) tarafından oluşturulan “AA-List” derecelendirmesinde lider konumda yer alıyor. ING, 2022 tarihinde S&P Global Ratings tarafından yapılan ESG (çevresel, sosyal ve yönetişim) değerlendirmesinde “güçlü” puan aldı. ING grup hisseleri ayrıca, STOXX, Morningstar ve FTSE Russell gibi önemli sürdürülebilirlik endekslerinde yer alıyor.

ING Türkiye ve TESK iş birliğiyle esnaflara destek

 

ING Türkiye Genel Müdürü Gökgöz'den 2024 öngörüsü!

 

ING Türkiye ve ING Leasing’den EBRD ile 100 milyon euro ve 5 milyon ABD doları kredi anlaşması

 

ING Türkiye, 156 milyar TL aktif büyüklüğe ulaştı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)