BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiDijital kaos alarmı!----

Dijital kaos alarmı!

Dijital kaos alarmı!
08 Haziran 2013 - 18:58 www.finansgundem.com

Televizyonların sesi susacak, kanallar birbirine karışacak

Yeni nesil süper hızlı cep telefonu servis sağlayıcılarının tanıtımının haftalar içerisinde yapılacağını müjdeleyen posta kartları bu hafta başkent Londra'nın dört bir yanındaki evlere dağıtıldı.
Bu gelişme, O2, 3 Mobile ve Vodafone gibi firmaların yeni nesil süper hızlı (4G) servis sağlayıcısının tanıtımından haftalar önce kendi şebeke testlerinin yaratacağı aşırı sinyal artışı bir korkunun da başlamasına neden oldu. Uzmanlar bu gelişmenin aynı zamanda parasız kanalların sinyallerinin birbirine karışmasından kaynaklanacak bir kaosa sebebiyet vereceği konusunda endişeliler.
3 operatörden de 700mhz bandında yayın yapan parasız yayına yakın olan 800mhz frekansındaki 4G servislerini tanıtması bekleniyor.
Vatandaşların televizyonlarının sesini, görüntüsünü hatta tüm kanalları kaybedecek olmalarından dolayı endişe içinde olduklarına ise uzmanlar tarafından dikkat çekiliyor.
TV YAYINCILARI ÖFKELİ
The Telegraph'a açıklamalarda bulunan bir kaynak, Temmuzdan itibaren Londra'da bir aydınlanma yaşanabileceğini ve yıl sonuna gelindiğinde ise binlerce kulenin 4G yayın yapabilme olasılığının yüksek olduğunu belirtirken birçok yayıncının bu konuyla ilgili öfkeli olduğunu da sözlerine ekledi.
4G servisleri dönüşen ve gelişen endüstride hız şampiyon olarak kabul edilirken, sağladığı üstün hız ve güvenli mobil bağlantısıyla, cep telefonu kullanırken dosya indirmede ve internet sitelerine bağlanmada artık yetersiz kalan 3G'nin sorunlarını da ortadan kaldıracak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)