BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDevlet korumasındaki gençlerin ataması kura ile yapılacak----

Devlet korumasındaki gençlerin ataması kura ile yapılacak

Devlet korumasındaki gençlerin ataması kura ile yapılacak
21 Aralık 2022 - 13:09 www.finansgundem.com

Devlet korumasında yetişen 1041 genç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilecek. Ayrıca protokol kapsamında çocuklar ve gençler, eğlenmeye ve öğrenmeye teşvik edilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapılacak devlet korumasındaki gençlerin kamuya atanması töreninde, hak sahibi 1041 gençten başvuruda bulunanların atamalarının bilgisayar kurasıyla gerçekleştirileceğini açıkladı. Ayrıca törende, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy tarafından işbirliği protokolü imzalanacak.

Protokol ile devlet korumasından yararlanan çocuklara yönelik yetenek taraması yapılması, çocuk sergisi, seminer, panel, eğitim, yarışma, konser, kısa film, tiyatro, müze gezisi ve benzeri alanlarda etkinlikler düzenlenmesi öngörülüyor.

Çocukların sanatsal, kültürel ve sosyal alanlarda bilgi, beceri ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını, beğeni kültürlerinin geliştirilmesini, kültür ve sanat duyarlılıklarının artırılmasını, duygu dünyalarının zenginleştirilmesini amaçlayan protokol kapsamında projeler geliştirilmesi hedefleniyor.

Akbank’ta yeni atamalar!

 

Kamuda atama kararları Resmi Gazete'de

 

Sağlık Bakanlığı'na 42 bin 500 atama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)