BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDev isim artık huzurevinde!----

Dev isim artık huzurevinde!

Dev isim artık huzurevinde!
07 Ocak 2015 - 17:10 www.finansgundem.com

Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar'ın, İzmir'in Urla ilçesindeki yaşlı bakımevine götürüldüğü bildirildi

Bodrum ilçesindeki evinde  yaşamını sürdüren Müzeyyen Senar'ın sağlık durumunun yaşlılığa bağlı nedenlerden  dolayı ağırlaşması üzerine ailesi tarafından daha iyi şartlarda bakımının  yapılacağı bir merkeze sevk edilmesine karar verildi. 
 
Senar, Bayram Sokak'taki evinden özel bir ambulansla alınarak, kızı  Feraye Işıl tarafındanİzmir'in Urla ilçesindeki Darüşşafaka Yaşlı Bakımevine  götürüldü. 
 
Senar'ın kızı Feraye Işıl, AA muhabirine, annesinin rahatsızlığının  ilerlemesi üzerine başka bir yere götürmeye karar verdiklerini söyledi. 
 
Annesinin daha iyi koşullarda bakımının sağlanacağını ifade eden Işıl,  "Sürekli kontrole götürülmesi gerekiyordu. Devamlı doktor ve hemşire kontrolü  altında olması gerektiğinden İzmir'in Urla ilçesinde bulunan Darüşşafaka'nın  yaşlı bakım merkezine götürdük" dedi. 
 
Senar'ın felç rahatsızlığı da bulunduğunu bildiren Işıl, "İyi  bakılması gerekiyor. Bundan sonra yaşamına orada devam edecek. Ben de mümkün  olduğu kadar yanında kalmayı düşünüyorum" diye konuştu. 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KOMANDO07 Ocak 2015 17:55

    Annenin paralarını da huzur evine yatırdın mı? Yoksa onları evde mi tutuyorsun? Ya anneni nerde tutuyorsun ?