BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporDev derbide yaşanabilecek iki kriz!----

Dev derbide yaşanabilecek iki kriz!

Dev derbide yaşanabilecek iki kriz!
23 Nisan 2013 - 08:20 www.finansgundem.com

G.Saray puan farkını 7'ye çıkararak bir anda şampiyonluk havasına girdi...

1 - G.Saray, 33. haftadaki maça şampiyonluğu garantileyerek giderse kupayı isteyebilir. 2 - Saracoğlu'nda Chelsea usulü kutlama olur mu? Bu, uzak bir ihtimal. Çünkü Fener izin vermez.
F.Bahçe, G.Birliği'ne 2-0 yenilince lider G.Saray puan farkını 7'ye çıkararak bir anda şampiyonluk havasına girdi. Ligde henüz oynanmamış 4 hafta bulunmasına rağmen Sarı-Kırmızılılar'ın kupayı bırakmayacağı görüşü hakim. G.Saraylılar, önceki akşam sanal alemde sevinç nidaları atıp, ezeli rakiplerini kızdıran ifadeler kullanırken yeni polemikler de yaşanmaya başladı. Henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen TFF'nin takviminde 12 Mayıs 2013'te oynanacağı belirtilen 33. haftadaki F.Bahçe-G.Saray derbisi 2 büyük krizi de beraberide getirecek gibi gözüküyor.
KADIKÖY'DE TÖREN OLUR MU?
Akşam'ın haberine göre, G.SARAY, Kadıköy'e şampiyonluğu garantilemiş olarak giderse kupayı Şükrü Saracoğlu Stadı'nda almak isteyebilir. Geçen sezon yaşananlar hâlâ unutulmamışken TFF, buna izin verir mi? Yetkililer, kupa töreninin 34. haftadaki G.Saray-Trabzon maçında yapılacağı yönünde görüş belirtiyor. Yani G.Saray'ın şampiyonluk kupasını Arena'da alması güçlü bir ihtimal.
SUYU ÇIKAR MI?
KRİZE davetiye çıkaracak bir diğer konu kutlama mevzusu... G.Saray, Saracoğlu'nun çimlerine "şampiyon" unvanıyla ayak basarsa, F.Bahçeli oyuncular "Chelsea usulü kutlama" yaparlar mı? Bu, imkansız. Çünkü 19 Mayıs 2007'de G.Saraylı futbolcular, Ali Sami Yen'e şampiyon gelen F.Bahçeli rakiplerinin ellerini sıkmadıkları gibi, tribünden sahaya yağan su şişeleri yüzünden maç literatüre "Sulu derbi" olarak geçti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)