BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDernek lokaline silahlı saldırı: 3 yaralı----

Dernek lokaline silahlı saldırı: 3 yaralı

Dernek lokaline silahlı saldırı: 3 yaralı
19 Mart 2023 - 09:31 www.finansgundem.com

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde maskeli bir kişi dernek lokaline silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 3 kişi yaralanırken, saldırıyı düzenleyen şüpheli kaçarak uzaklaştı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir dernek lokaline düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.

Fetihtepe Mahallesi Tepeüstü Sokak’ta yer alan Giresun Alucra Topçam Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Lokaline saat 22.00 sıralarında gelen maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Maskeli ve şapkalı olduğu iddia edilen kişi, lokale girerek henüz bilinmeyen nedenle silahla ateş etmeye başladı. Bu sırada lokalde bulunan Faik Onur ve Şerafettin Fındık hafif şekilde yaralanırken, Hüseyin Burun ağır yaralandı. Şüpheli saldırının ardından kaçarken, yaralılar çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. Ameliyata alınan Hüseyin Burun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Saldırı sırasında lokalde bulunan görgü tanığı Adem Kodal, “Şapkalı ve maskeli silahlı saldırgan içeri girerek içeride oyun oynayan 4 kişiye doğru ateş etti. 3 kişi yaralandı, daha sonra bu kişi kaçarak gitti. Hiç kimse müdahale edemedi. Yaralılardan bir kişinin durumu ağırdı, diğerleri bacaklarından vuruldu. Yaralılar özel otomobillerle hastaneye kaldırıldı" dedi.

Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Olay yeri inceleme ekipleri lokalde inceleme yaptı. Polisin olaya karışan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Almanya'da kiliseye silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Nijerya'da silahlı saldırı: 13 ölü

Pakistan’da camiye bombalı saldırı: 28 ölü 150 yaralı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)