BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDepremzedelere konut teslimlerinin tarihi belli oldu----

Depremzedelere konut teslimlerinin tarihi belli oldu

Depremzedelere konut teslimlerinin tarihi belli oldu
15 Nisan 2024 - 14:17 www.finansgundem.com

Bakan Özhaseki, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına 2025 Eylül'ü hedefleyerek konutların tamamlanmasını planladıklarını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından depremzedelere ve vatandaşlara deprem sonrası projeleri için bilgilendirmede bulundu.

Açıklamalarında depremden etkilenen şehirlerdeki konut yenileme çalışmalarının 2025 yılının eylül ayında tamamlanacağını vurgulayan Özhaseki, şehirlerin ihyası için altyapı çalışmalarının da titizlikle sürdürüldüğünü kamuoyuna bildirdi.

Bakanı Mehmet Özhaseki, "Depremden etkilenen şehirlerimizde, konutlarımızın tamamını 2025 yılının eylül ayına kadar tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz inşallah" dedi.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çabamız, önceliğimiz, işimiz deprem bölgesini bir an evvel ayağa kaldırmak. Deprem bölgesindeki çalışmalarımızı ayrıntılı olarak ele aldığımız bir toplantı gerçekleştirdik. Depremden etkilenen şehirlerimizde, konutlarımızın tamamını 2025 yılının eylül ayına kadar tamamlayarak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz inşallah. Bu kapsamda, afet konutu ve köy evlerimizin yapımına hızla devam ederken tamamladığımız evlerimizi de hak sahiplerine etap etap teslim ediyoruz. Şehirlerimizin ihyasını sağlayacak altyapı çalışmalarımızı da aynı titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızı bir an evvel yuvalarına kavuşturmak, şehirlerimize eski canlılığını kazandırmak için tüm gücümüzle, durup dinlenmeden çalışıyoruz."

Deprem uzmanından İstanbul için ezber bozan açıklama!

 

Naci Görür'den Malatya depremi sonrası uyarı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)