BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDepremlerden etkilenen Filistinliler için 16 milyon dolarlık yardım çağrısı----

Depremlerden etkilenen Filistinliler için 16 milyon dolarlık yardım çağrısı

Depremlerden etkilenen Filistinliler için 16 milyon dolarlık yardım çağrısı
07 Mart 2023 - 02:02 www.finansgundem.com

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA), Türkiye merkezli depremlerden etkilenen Suriye ve Lübnan'daki Filistinli mülteciler için 16 milyon dolarlık acil yardım çağrısında bulundu.

UNRWA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, UNRWA, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci ayında Suriye ve Lübnan'da bulunan ve depremlerden etkilenen Filistinli mülteciler için 16 milyon dolarlık güncellenmiş yardım çağrısı yaptı.

UNRWA, Halep ve Lazkiye'deki Filistinli mültecilere sağlık, psikososyal ve ruh sağlığı hizmetleri, gıda ve nakit yardımı ve barınma dahil olmak üzere acil yardım hizmetleri sağladı.

Deprem ayrıca Lübnan'daki Filistin mülteci kamplarında tıbbi ve eğitim tesisleri ve su kuleleri dahil olmak üzere zaten zayıf olan konut ve altyapıya da zarar verdi.

Sputnik'te yer alan habere göre, bu yardım çağrısı, UNRWA'nın, depremden etkilenen Filistinli mültecileri Ağustos 2023'e kadar nakit ve gıda dışı maddelerle desteklemesine imkan sağlayacak.

Öte yandan bu çağrı, UNRWA tesislerinin ve Filistinli mültecilerin depremlerde yıkılan veya hasar gören evlerinin tamiri için fon sağlamayı da hedefliyor.

İsrail güçleri Batı Şeria'da Filistinli bir çocuğu öldürdü

 

Filistin kurtarma ekibine onur madalyası

 

Filistin "uluslararası koruma" için BMGK'ye acil toplantı çağrısı yaptı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)