BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeprem bölgesindeki iş insanından yardım feryadı----

Deprem bölgesindeki iş insanından yardım feryadı

Deprem bölgesindeki iş insanından yardım feryadı
07 Şubat 2023 - 12:23 www.finansgundem.com

Bölgenin önemli iplik tesislerinden Narteks’in Yönetim Kurulu Başkanı Narlı, iş dünyasına seslenerek acil yardım istedi

Deprem felaketi sonrası yaşamla mücadele devam ediyor. Ekipler, olumsuz hava koşullarına rağmen çok sayıda yıkılan binanın bulunduğu deprem bölgesinde çalışmaları iş makinelerinin de yardımıyla aralıksız sürdürüyor.

Ancak bazı bölgelerde ‘feryat’ sesleri gelmeye devam ediyor. Bölgenin önemli iplik tesislerinden Narteks’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı da bu isimlerden biri.

Felaketi Kahramanmaraş’ta yaşayan Narlı, iş dünyasının da yardım elini uzatmasını istedi. Cebindeki son bisküviyi emniyet mensupları ile paylaştıklarını dile getiren Narlı, iş dünyasına seslenerek, “Şu an emniyetin önündeyim. Emniyetin içindeki çocuklar bile 2 gündür aç, susuz perişan. Ben cebimdeki krakeri ikram ettim o çocuklara. Türkiye’deki iş insanlarına sesleniyorum. Yardım elini uzatsınlar. Acil bu şehre yardım edin, insanlar çok perişan. Yazık, günah. Çok üzülüyoruz. Emniyetin personeli bile iki gündür ağzına bir şey koymadı. Ben şeker hastasıyım cebimdeki son bisküviyi o üç kişi ile paylaştım. İş iş adamlarına sesleniyorum Kahramanmaraş’a yardım elini uzatsınlar, hızlı destek gelsin. Hiçbir destek yok. Devlet burada sağ olsun ama ne hikmetse kumanya yok” açıklamasını yaptı. (ekonomim.com)

TÜSİAD'dan deprem destek ağı

 

Depremden etkilenen vatandaşların banka borçları ertelendi

 

Teknoloji devleri Türkiye'yi unutmadı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)