BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkDenizBank'tan spora tam destek! ----

DenizBank'tan spora tam destek!

DenizBank'tan spora tam destek!
22 Ekim 2013 - 15:24 www.finansgundem.com

DenizBank, dünya voleybolunun en seçkin kulüp şampiyonası “CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi”ne ismini verdi

Türk sporunun, sporcusunun gelişimi, spor kültürünün toplumun her kesimine eşit şekilde yayılması yönünde önemli bir misyon üstlenen DenizBank, dünya voleybolunun en seçkin kulüp şampiyonası “CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi”ne ismini verdi.  
DenizBank’ın CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) ile yaptığı anlaşma kapsamında, dünya voleybolunun kulüpler bazındaki en prestijli organizasyonu, 2014 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca “CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi" ismiyle anılacak. Yani “CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi “heyecanı, 3 yıl boyunca 20 Avrupa ülkesinde DenizBank ile yaşanacak.  
DenizBank, söz konusu sponsorluk ile sporun farklı dallarına hâlihazırda verdiği desteği ve bu alandaki varlığını; uluslararası arenada saygın bir organizasyon ile güçlerini birleştirmek suretiyle perçinliyor. Aynı zamanda, özellikle son yıllarda büyük bir başarı öyküsüne imza atan Türk voleybolunun global arenada markalaşması ve Türkiye’de voleybol sporunun daha geniş kitlelerce benimsenmesi yönünde de önemli bir misyon üstleniyor.   
“CEV DenizBank Voleybol Şampiyonlar Ligi” kapsamında lig karşılaşmaları 22 Ekim – 18 Aralık 2013; playoff müsabakaları 14 Ocak – 13 Şubat 2014, şampiyona heyecanının doruğa yükseleceği Final Four karşılaşmaları ise Kadınlar Ligi’nde 15 – 16 Mart, Erkekler Ligi’nde ise 22 - 23 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kadınlar Ligi’ne Türkiye’den Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray Daikin ve Vakıfbank; Erkekler Ligi’ne ise Arkas, Halkbank ve Galatasaray takımları katılacak.
DenizBank ile CEV arasında gerçekleştirilen işbirliğiyle ilgili tanıtım toplantısı bugün İstanbul Swissotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Avrupa Voleybol Federasyon André Meyer, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve voleybolun efsane isimleri Neslihan Demir, Tatyana Gracheva, Vladimir Grbic katıldı.  
“Voleybolumuzun dünyada markalaşması yönünde önemli bir adım atıyoruz”
DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada bu işbirliğinin kendisini en çok gururlandıran projeler arasında yerini aldığını söyledi. Ateş, “Bugün, kurumsal tarihçemizin son derece önemli kilometre taşlarından birini idrak ediyoruz. Avrupa’da voleybolun patronu konumundaki CEV ile bizleri bir araya getiren bu tarihi işbirliği, spora destek olma misyonumuzu daha da ileri taşırken, son yıllarda uluslararası arenada büyük başarılara imza atan Türk voleyboluna da bir teşekkür niteliği taşıyor. Diğer yandan, DenizBank için voleybol sporunun önemini artıran bir başka konu daha var: Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi tarihine baktığımızda kupayı en çok müzesine götüren ülkenin Rusya olduğunu görüyoruz. Bu açıdan, ana hissedarımız Sberbank’ın da ülkesi olan Rusya ile, son yıllarda Kadınlar Avrupa Ligi’nde şampiyonluk kupalarına adeta ambargo koyan Türkiye için voleybol, muhteşem bir ortak payda sunuyor. İşbirliği anlaşmamızın taraflara ve Türk sporuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
“DenizBank’la ortaklığımız sayesinde, CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi gelecek yıllarda da manşetlerde yer alacak”
Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı André Meyer, toplantıda yaptığı konuşmasında, “CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi olarak adlandırdığımız bu başarı hikâyesinin en başından bu yana, dünyanın en iyi voleybol oyuncuları uluslararası platformda büyük önem teşkil eden bir ürün yaratmamıza yardımcı oldu. Geçtiğimiz yıl, Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisine kayıtsız kalmayarak, katılacak takım sayısını erkeklerde 28, bayanlarda ise 24’e çıkardık ve daha fazla kulübün bu eşsiz aileye katılması yönünde bir adım attık. Hepinizin bildiği üzere Türkiye, Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde son üç yılda önemli bir başarıya imza attı. Duyduğumuz kadarıyla Türk takımları bu yıl erkeklerde de kupayı müzelerine götürmeye kararlı. Sosyal etkisi de dahil olmak üzere spor konusundaki vizyonumuzu paylaşan bir sponsor olan DenizBank’la ortaklığımız sayesinde, CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi’nin gelecek yıllarda da manşetlerde yer alacağından eminim” dedi.  

Toplantıda bir konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil şunları kaydetti: “Denizbank’ın, dünyanın en önemli kulüp organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi’ne isim sponsoru olmasıyla voleybol sporunu taçlandırma kararı vermesini Türk Voleybol camiası olarak sevinçle karşılamaktayız. Bu kararın, CEV Şampiyonlar Ligi’nin son 5 yılına damga vuran ve bu süreçte VakıfBank ve Fenerbahçe kulüpleri ile 3 şampiyonluk, Fenerbahçe Acıbadem ile 1 ikincilik, Fenerbahçe Acıbadem ile 1 üçüncülük ve Eczacıbaşı VitrA ve Galatasaray Daikin ile 2 dördüncülük kazanan Türk takımlarının bu başarılarına çok büyük bir  katkıda bulunduğunu düşünüyorum. Bu sene ilk defa 6 Türk takımı Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Bu neticeler Türkiye’nin, voleybola yaptığı altyapı yatırımlarının yanında, Türk sponsorlarının voleybola olan yatırımlarının bir semeresidir. Denizbank’a Türk ve dünya voleyboluna verdikleri bu destek için şahsım ve Türkiye Voleybol Federasyonu adına teşekkür eder, başarılı işbirliklerinin uzun seneler devam etmesini dilerim. Bu vesile ile Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek 12 Türk takımımıza da başarılar dilerim.” 
CEV & DenizBank işbirliği, dünya voleybolunun yıldız isimlerini bir araya getirdi  
CEV ile DenizBank’ın dünya voleybolu için önem arz eden işbirliğinin basın toplantısı, Tatyana Gracheva, Vladimir Grbic gibi global arenada voleybolun efsane isimleri; aynı zamanda Türk A Milli Takımı’nın vazgeçilmez ismi Neslihan Demir’in katılımıyla renklendi.
Haziran 2013’te CEV tarafından “Yaşam Boyu Başarı” ödülüyle onurlandırılan Sırp voleybolcu Vladimir Grbic, şu anda Sırbistan Voleybol Federasyonu’nun Başkan Yardımcılığını yürütüyor. 2000 Yaz Olimpiyatları’nda Yugoslavya Milli Takımı ile Altın Madalya, 1996 Atlanta Olimpiyatları’nda ise Bronz Madalya kazanan Grbic, 1996 ve 2000 yıllarında Yugoslav Olimpiyat Komitesi tarafından “Yılın En Başarılı Sporcusu” seçildi; 1999 ve 2000 yıllarında ise yine Yugoslavya’da “En İyi Sporcu” unvanıyla Altın Madalya kazandı.
Rus voleybolunun dünya arenasındaki en önemli temsilcilerinden Tatyana Gracheva’nın, Rus Kadın Milli Voleybol Takımı’yla 2000 Sidney Olimpiyatları’nda Gümüş Madalya; 1993, 1997 ve 2001 yıllarında ise Avrupa Şampiyonalarında Altın Madalya gibi önemli başarıları bulunuyor. Gracheva, 1994 Dünya Şampiyonası ve 2001 World Grand Champions Cup’ta “En İyi Pasör” ödüllerini aldı.  
Türkiye'den voleybol dalında Olimpiyat Oyunları'nda yarışmayı başaran ilk milli takımın kaptanı olarak spor tarihine adını yazdıran Neslihan Demir, "Türk Voleybolunun Demir Lady'si" olarak anılıyor. Milli takımlar düzeyinde Dünya Şampiyonası'nda iki sene ard arda “En Skorer Oyuncu” unvanını kazanan tek oyuncu olan Demir; 2006 Dünya Şampiyonası'nda 225, 2010 Dünya Şampiyonası’nda ise 251 sayıyla “En Skorer Oyuncu” ödüllerinin sahibi. Demir, halen aktif olarak Eczacıbaşı VitrA ve Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımı’nda forma giyiyor. 
DenizBank sporun ve sporcunun yanında
DenizBank, sporun her dalının Türkiye’de gelişimini desteklemek, spor kültürünün mümkün olduğunca geniş bir tabana yayılmasını desteklemek misyonu çerçevesinde, futbol başta olmak üzere tüm branşlara önemli yatırımlar yapıyor. Türkiye’de futbol kulüplerini finanse eden tek banka olan DenizBank, spora verdiği destekle içinde bulunduğu toplumla bütünleşiyor, insanların hayatına ortak bir platformla ve ortak bir enerjiyle temas ediyor.
DenizBank’ın Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor olarak anılan 5 büyükler ile Anadolu’nun diğer güzide kulüplerine sağladığı finansal desteğin yanı sıra Taraftar Kart portföyü ve Türkiye’deki Manchester United taraftarlarına özel tasarladığı Manchester United Bonus Card’ı bulunuyor. Bu kapsamda DenizBank, gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşmalarını ve yatırım yaptığı kulüplere özel finansman olanaklarını, taraftarlarına yönelik kart avantajları ile besleyerek, bütünsel bir değer yaratıyor.
Öte yandan Galatasaray’ın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’sında lounge’lar “Deniz Club Lounge” adıyla anılıyor. DenizBank’ın Eylül 2013 itibarıyla spor kulüplerine sağladığı kredi hacmi 592 Milyon TL’nin üstünde. Kulüplere özel Bonus Card’ları ile taraftarlar indirimli alışveriş yapma, kulüplerine maddi anlamda katkıda bulunma, ücretsiz forma, maç bileti kazanma gibi avantajlar sağlayan DenizBank, ayrıca uzun yıllar Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü’ne (TAYK) sponsor oldu. 2010 – 2011 sezonunda Fenerbahçe’nin, Avrupa çapında şampiyonluklara imza atan atletizm takımı koşucuları Nevin Yanıt ve Burcu Ayhan’a sponsor olan Banka, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı da destekliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)