BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDenizbank’tan 350 milyon yardım----

Denizbank’tan 350 milyon yardım

Denizbank’tan 350 milyon yardım
15 Şubat 2023 - 20:45 www.finansgundem.com

Denizbank, ana hissedarı ENBD ile birlikte depremzedelere 350 Milyon TL nakdi bağışta bulundu

Bankalardan deprem bölgesine yardım sürüyor. Denizbank ana hissedarı ENBD ile birlikte depremzedelere 350 Milyon TL nakdi bağışta bulundu.

Bankadan yapılan açıklamada, yaşanılan deprem felaketinin derin üzüntüsü ve kayıplarının yası içinde olunduğu belirtilerek "Ülkece sergilediğimiz dayanışmada üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için 2 bölge müdürlüğümüz, 64 şubemiz ve 1050 personelimiz ile faaliyet gösterdiğimiz bölgede, her ilde bir şubemizi ve ATM'lerimizin tamamına yakınını açık tutarak bankacılık faaliyetlerinin aksamaması için azami gayret gösterdik." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Depremin hemen ardından afet koordinasyonunda tecrübeli arkadaşlarımızı arama kurtarmaya katkı vermesi ve yardımlarımızın ihtiyaç sahiplerine eksiksiz ulaştırılmasını organize etmesi için hızla bölgeye yönlendirdik. Yardım ve dağıtım çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. İnsani yardımlarımız ile eş zamanlı olarak depremzedelerimize bankacılık faaliyetlerinde kolaylık sağlayacak önlemlerimizi de ivedilikle devreye aldık. 6 Şubat'tan itibaren gerçekleştirdiğimiz bütün ayni ve maddi yardımlarımıza ilave olarak hissedarımız ENBD ile birlikte depremzedelere 350 milyon TL nakdi bağışla da destek sağlıyoruz. Zorlukları el birliğiyle aşacağız."

İş Bankası, depremde hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek

 

Koç Holding'den deprem bölgelerine 2 milyar kaynak

 

BAE'den Suriye'ye 50 milyon dolar ek yardım

 

Depremzedelere yardım için tüm kanallarda ortak yayın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)