BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDeniz Baykal'dan Erdoğan'a yanıt----

Deniz Baykal'dan Erdoğan'a yanıt

Deniz Baykal'dan Erdoğan'a yanıt
27 Mart 2014 - 15:28 www.finansgundem.com

Deniz Baykal, istifasına yol açan kaset skandalı ile ilgili gelişmeleri yorumladı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yürütülen soruşturmanın genişletilmesi talebinde bulunan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal istifasına yol açan kaset skandalı ile ilgili gelişmeleri yorumladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baykal, 2010 yılında istifasına yol açan kaset skandalının emrini başbakan Erdoğan'ın verdiği iddiası sorulması üzerine Baykal şöyle konuştu:

"Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu cevap bu değildir. Bu iddianın aydınlığa kavuşturulması gerekiyor. Seçim ortamı diye bağırıp çağırarak geçiştirmeye çalşıyor olabilir. Ama buna cevap vermek zorundadır. bu kişisel bir konu değildir. Türkiye demokrasisi bu konu aşılmadan yaşayamaz."

"Suç duyurusu olacak mı? " sorusuna ise Baykal şöyle yanıt verdi:

"Daha çok konuşulacak şeyler var. Daha yanıt vermediği için başbakan ben de onunla ilgili bir açıklama yapmak istemiyorum."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • PERDE ARKASI...27 Mart 2014 15:59

    bak kuş uçuyor deyip,baykalın başkanlığını elinden alanları dışarıda değil,parti içerisinde aramalı.esas oyun perde arkasında oynanmakta...