BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş ve Yüksekdağ tutuklandı----

Demirtaş ve Yüksekdağ tutuklandı

Demirtaş ve Yüksekdağ tutuklandı
04 Kasım 2016 - 16:48 www.finansgundem.com

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte 12 milletvekili gözaltına alınmıştı. Demirtaş Diyarbakır adliyesinde önce savcıya ifade verdi. Ardından savcılık Demirtaş'ı tutuklanma istemiyle mahkemeye sevketti.

Mahkeme Selahattin Demirtaş hakkındaki 'tutuklama' istemini karara bağladı. Demirtaş tutuklandı.

FİGEN YÜKSEKDAĞ DA TUTUKLANDI

Figen Yüksekdağ hakkında da tutuklama kararı verildi.

HAKİME İFADE VERMEYİ REDDETTİ

Selahattin Demirtaş'ın mahkemedeki işlemleri akşam saatlerine kadar sürdü. Savcılıkta konuşan Demirtaş hakime ifadeye vermeyi reddetti. Demirtaş hakime "Hiçbir sorunuza cevap vermeyeceğim. Sizden bir talebim de yok" dedi.

SAVCILIKTA VERDİĞİ İFADE

Demirtaş savcılıkta avukatı ile birlikte verdiği ifade ise“Adil ve tarafsız bir mahkeme karşısında hesap vermekten kaçınmayacağını” söyledi. Demirtaş, “Ülkemizde yargının saygınlığı ayaklar altında iken, düğmesiz olan cübbelerini iliklemeye çalışan böylesi bir yargılamanın öznesi olmayı da asla kabul etmeyeceğim” dedi.

Sırrı Süreyya Önder serbest bırakıldı

 

HDP'ye operasyon! Kimler tutuklandı

 

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin04 Kasım 2016 21:39

    Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü, Kız kardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım! Senin destanını okudum, senin destanını yazacağım. Sana benim gözümle bakmayanın Mezarını kazacağım. Seni selâmlamadan uçan kuşun Yuvasını bozacağım. Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver. Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar: Yurda ay yıldızının ışığı yeter. Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün Kızıllığında ısındık; Dağlardan çöllere düştüğümüz gün Gölgene sığındık. Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı Yüksek yerlerde açan çiçeğim. Senin altında doğdum. Senin dibinde öleceğim. Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim: Yer yüzünde yer beğen! Nereye dikilmek istersen, Söyle, seni oraya dikeyim!

  • Mahallenin Delisi04 Kasım 2016 21:02

    Bir yerlerimi birilerinin bir yerlerine dayadım diyen HAİN'in son hali.

  • Ali Ergül04 Kasım 2016 19:48

    Geç ama doğru karar. Dünyanın her yerinde teröriste destek verenlerin yeri cezaevidir. Bakıyorumda dost ve müttefik ülkelerimiz!!!! Endişe duymuş . Alçaklar , Haçlı ittifakı yapsanız tümünüz hatta bir okadar daha düşmanla gelseniZde C.Allah bu ülkemi size galip eyleyecektir inşallah... Hasbünallah venimel vekil. Venimel Mevla venimel nasır.

  • Terim04 Kasım 2016 16:59

    Mesele,tüm terör özgütlerine yardım yataklık edenleri ve özelliklede Fetöcü siyasetçileride tutuklandığını görebilmek.