BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş, Erdoğan'ın iddiasını ti'ye aldı----

Demirtaş, Erdoğan'ın iddiasını ti'ye aldı

Demirtaş, Erdoğan'ın iddiasını ti'ye aldı
29 Ekim 2015 - 08:06 www.finansgundem.com

Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiasını Twitter'da ti'ye aldı.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “HDP’nin seçim kampanyasını Obama’nın ekibi yapıyor” iddiası sonrası Twitter'da ABD Başkanı Barack Obama’ya ilginç bir mantion attı.

Erdoğan’ın “Malum partinin kampanya yönetimini, Obama’nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul’da bir araya geldiler” iddiasına Demirtaş’tan jet yanıt geldi. Twitter üzerinden Erdoğan’ın sözlerini paylaşan Demirtaş, Obama’ya seslenerek “Bak böyle bir şey varmış hiç de söylemiyorsun, zalım” ifadelerini kullandı.



ERDOĞAN'DAN HDP VE OBAMA İDDASI
24-360 ortak yayınında konuşan Erdoğan "Malum partinin kampanya yönetimini, Obama'nın kampanyasını yürüten ekip yapıyor. İstanbul'da bir araya geldiler. Bu görüşmelerde malum medya grupları bir araya geldiler. Barış dediği söylenen kişi, 6-7-8 Ekim'de milleti sokağa döken kişi değil mi?. Böyle bir isme nasıl uyacaksınız. O kampanyayı yürüten ekip, 'yalanı ve iftirayı sürekli kullanın' dedi. Çünkü sürekli yalan söyleyince artık doğru gibi algılanacağını belirttiler. Kampanya aklı, üst akıl bu. Bunu aynen uyguluyorlar." demişti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)