BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinDemirel doktor kontrolünde!----

Demirel doktor kontrolünde!

Demirel doktor kontrolünde!
15 Şubat 2013 - 07:21 www.finansgundem.com

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, alt solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle Özel Güven Hastanesi’nde tedavi görüyor

Demirel’in yaklaşık bir hafta önce akciğer enfeksiyonu nedeniyle rahatsızlandığı ve Güven Hastanesi’nde doktor kontrolüne alındığı belirtildi. Ziyaretçi akını olmaması ve Demirel’in tedavisinin etkilenmemesi için hastanede tedavi gördüğü kamuoyuna özellikle açıklanmadı.
Hastane yetkilileri, Demirel’in hastalığının ağır seyretmediğini belirterek, “Enfeksiyon tedavisinin başarılı olabilmesi için zaman zaman oksijen desteği veriliyor. Bu uygulamanın doktor kontrolünde yoğun bakım koşullarında yapılması gerekiyor. Herhangi bir hayati tehlikesi bulunmuyor” dedi. Demirel’in özel doktoru Aylin Cesur da, “Beyefendinin durumu gayet iyi. Hiç bir sorun görülmüyor” dedi. Demirel’in mesajını da ileten Cesur, “Sayın 9. Cumhurbaşkanımız sağlık durumunu merak edip ilgilenen tüm sevenlerine ‘endişeye mahal olmadığını, iyi dilek ve teşekkürlerini’ iletmektedir” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)