BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDelegelerden Başbakan Erdoğan'a üç mesaj----

Delegelerden Başbakan Erdoğan'a üç mesaj

Delegelerden Başbakan Erdoğan'a üç mesaj
27 Nisan 2014 - 09:36 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin yetkili kurullarıyla yaptığı istişarelerin sonuncusunu büyük kongre delegeleriyle gerçekleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan son toplantıda isteyen her delegeye söz vererek yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı olması durumunda partinin sorun yaşamayacağını vurguladı. Partinin “kişilerle kaim” olmadığını belirten Başbakan Erdoğan, delegelere, “Benden sonra tufan olmaz” mesajı verdi.
Habertürk'ten Şerife Güzel'in haberine göre; Erdoğan, söz alan tüm delegeleri dikkatle dinledi. Söz alan 60 dolayında delegenin 50’den fazlası Başbakan’a, Cumhurbaşkanlığı konusunda tereddüt yaşamaması gerektiği mesajını verdi. “Cumhurbaşkanlığı sizin hakkınız. Köşk’e çıkın” diyen delegelerin bir diğer mesajı ise partideki 3 dönem kuralının değiştirilmemesi yönündeydi. Bazı delegeler, üç dönem kuralının ancak Erdoğan için kaldırılabileceğini vurgularken “Eğer Cumhurbaşkanlığı’na çıkmak istemezseniz, yalnızca sizin için istisna getirilebilir” dediler. Başbakan Erdoğan da kendisinin de 3 dönem kuralının kaldırılmasına karşı olduğunu bir kez daha vurguladı.
 
DAR BÖLGE

Milletvekilleri ve il başkanlarıyla yapılan toplantılarda Başbakan Erdoğan’ın dile getirdiği “dar bölge” sistemiyle ilgili konuşan delegelerin büyük bölümü, bu sistemin getirilmesini istedi. Dar bölge sisteminin uygulanması durumunda AK Parti’nin avantajlı çıkacağını dile getiren delegelere Başbakan Erdoğan, “Mayıs ayında çalışmayı Meclis’e getireceğiz” yanıtı verdi.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • derya27 Nisan 2014 15:30

    muhalfet yenilmeye doymuyor.

  • salih kul27 Nisan 2014 14:42

    insanlık onurunu kaybetmiş bu toplum. kula kul olmuş, para için diz çökücü, emici olmuş...

  • salih kul27 Nisan 2014 14:41

    günden güne hitler joker karşımı birşeye benziyor. bu da Müslümansa artık...

  • asıl mesaj27 Nisan 2014 14:04

    delegenden mesaj : padişahım çok yaşa

  • görüntü27 Nisan 2014 13:44

    bu kadar az yetkili bir makama çıkma riskini almaz parti elinden istese de istemese de kayar o nedenle ona göre bir plan yapacaktır 1-2 sene daha sabreder zaten ekonomiyi 2 sene daha götürecek benzin var pkk açılımı ermeni açılımı israil açılımı daha başka açılımlar da gelir hepsi abd nin ve ab nin desteği için abd bu kadar önemli operasyon yaparken ve başı rusya ve çinle dertteyken tr de mevcut statükoyu destekler muhalefet kendine boşuna dış destek aramasın sadece mevcut iktidarı sıkıştırmak ve tr üzerindeki operasyonları hızlandırmak için kullanılırlar

  • ramon27 Nisan 2014 13:37

    cb yi geçici süre için güle yada arınça bırakacak seçimlerden anayasayı değiştirecek sonuç alırsa anayasayı değişitirecek başkanlık sistemi getirecek ve geçici maddeyle yeni başkanlık seçimi isteyip aday olacak ben olsam öyle yapardım

  • Yng27 Nisan 2014 10:54

    Sayın Başbakanım bu konjöktürde o makama yakışan bir lider yok İDDİA EDİYORUM İLK TURDA UZAK ARA RAKİPLERİNİZE FARK ATARSINIZ partinizde dahada yükselecektir . O eski devirler kapandı artık bu millet koalisyonlardan bıktığının bir göstergesi olarak her defasında gücünüze güç katıyor.