BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan muhalefete sert eleştiri----

Davutoğlu'ndan muhalefete sert eleştiri

Davutoğlu'ndan muhalefete sert eleştiri
01 Haziran 2015 - 23:20 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu, muhalefet partilerini eleştirerek "Şimdi de çatı bir çete kuruyorlar. Bunun adı çatı çete. CHP, MHP, HDP." dedi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisince Sincan'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

28 Şubat günlerini unutmadıklarını, milleti savunmak için yola çıkması gereken tankların, Sincan'da millete meydan okuduğunu belirten Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Halbuki şimdi o darbe günlerinden nereye geldik. Şimdi Türk yapımı Altay tankları yürüyor ama milleti savunmaya yürüyor, Cumhuriyeti savunmaya yürüyor. Yabancı yapım tanklarla Türkiye'de 10 yılda bir darbe yapanlar, 27 Mayıs'ta tanklarla caddelere inenler, 12 Mart'ta muhtırayla demokratik olarak seçilmiş iktidarı düşürenler, 12 Eylül'de tankları şehirlere salanlar, 28 Şubat'ta yine tanklarla şehre girenler artık bilsinler ki şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk yapımı Altay tanklarıyla sadece vatan savunmasındadır, millet savunmasındadır. Çünkü artık milli irade egemendir.

Başbakan Davutoğlu, hiçbir engele boyun eğmediklerini, bütün zorlukları aştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir çatı aday üzerinde anlaşıp hep birlikte geldiler ama onlara gerekli dersi verdiniz. 'Cumhurbaşkanı olamaz' dedikleri Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı yaptınız, Allah razı olsun. Şimdi de sadece çatı aday değil, çatı bir çete kuruyorlar. Çatı çete, bunun adı çatı çete. Nasıl bir çatı çete biliyor musunuz? Üç tane muhalefet partisi CHP, MHP, HDP. Birbirlerine daha hiç söz ettiklerini gördünüz mü? MHP hiç HDP'ye dönüp 'Bu millet, bu vatan bölünmez otur oturduğun yere' diyor mu? HDP, MHP'ye dönüp 'neden geçmişte şunları yaptın' diye soruyor mu? CHP, HDP'ye laf ediyor mu? CHP zaten MHP ile zaten ortak. Peki dertleri kimle? Dertleri AK Parti ile. Ama esas dertleri milletle. Sadece onlar mı, eskiden CHP'nin ulusalcıları paralelcilere, 'f tipi' derdi, şimdi paraleli onlar savunuyor, onlar paraleli savunuyor. HDP ile paralel perde gerisinden konuşuyor, Kandil'le paralel arasında irtibat var. Kandil-paralel-DHKP-C-CHP-MHP-HDP hepsi aynı yerde. Buna çatı çete derler. Temel nerede, millette. Millette temeli olmayanlar, çatı da çete kursalar, koalisyon kursalar milleti durdurabilirler mi?"

Davutoğlu, "7 Haziran'da ya özgürlüklerimizi, demokrasiyi koruyacağız ya da 28 Şubat zihniyetini geri getirecekler. 7 Haziran'da mührü AK Parti'ye vurmak, tarihe de milletin mührünü vurmaktır" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adsasd02 Haziran 2015 00:11

    7 hazıranda millet mührü vuracak akp ye dur mührünü.hiç bir vadiniz yok.sadece eleştirme karalama