BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu-Merkel görüşmesi başladı----

Davutoğlu-Merkel görüşmesi başladı

Davutoğlu-Merkel görüşmesi başladı
18 Ekim 2015 - 13:41 www.finansgundem.com

Almanya Başbakanı Merkel İstanbul'da... Merkel'in konvoyu Dolmabahçe'ye giderken kaza yüzünden oluşan trafiğe takıldı.

Suriye krizi ve AB gelişmelerini görüşmek için Türkiye'ye çalışma ziyareti yapan Almanya Başbakanı Merkel'i, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde bazı Türk ve Alman  ilgililer karşıladı.Almanya Başbakanı Merkel, daha sonra apronda bekleyen resmi araçla  havalimanından ayrıldı. 
 
Almanya Başbakanı Merkel, saat 13.00'te Dolmabahçe'deki Başbakanlık  Çalışma Ofisi'ne geldi. Merkel'i ofisin girişinde Başbakan Davutoğlu karşıladı. Burada bir süre sohbet eden Davutoğlu ile Merkel, birlikte fotoğraf  çektirdi. Ardından basına kapalı görüşmeye geçildi. 
Bu arada, Merkel'in aracının bulunduğu konvoy, havalimanından  Dolmabahçe'ye gelirken Haliç Köprüsü'nde meydana gelen hasarlı bir trafik kazası  nedeniyle bir süre beklemek zorunda kaldı. Merkel'in konvoyundaki araçların  güzergahtaki trafik ışıklarına da riayet ettiği gözlendi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali ergül18 Ekim 2015 14:32

    Aydın Doğan Medyası yatıyor göremedi anlayamadı hala kimin geldiğini. HDP ve CHP aday adaylarının tanıtımını yapsınlar. Artık Aydın Doğan'ın kızları gider RTE yanına.