BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: "Katil görmek isteyen aynaya baksın"----

Davutoğlu: "Katil görmek isteyen aynaya baksın"

Davutoğlu: Katil görmek isteyen aynaya baksın
19 Ekim 2015 - 19:09 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon mitinginde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzon mitinginde konuşuyor. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Dağlıca'da şehit olan Trabzonlu Samet Çakır kardeşimiz için bir Fatiha okuyalım.

Bu ülke, Edirne'den Hakkari'ye kadar bir bütündür. Bu milletin, iradesinden istiklalinden ve istikbalinden vazgeçeceğini sanıyorlar. Kim bu kirli hesapları yapıyorsa, çok yakında hepsinin hesabını soracak, adalete teslim edeceğiz. Terör illetini bu topraklardan ne olursa olsun atacağız.

Aziz Trabzonlular, terör örgütü hedeflerine ulaşmak için haince saldırıyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Kardeşliğimizi bu topraklarda hem hakim hem de kaim kılacağız. O dağları teröristlerden temizleyeceğiz. Ne özgürlükten vazgeçeceğiz, ne de güvenlikten taviz vereceğiz, ne de bu al bayrağı bir santim yere indireceğiz.

Anayasa kitapçığı değil uydu fırlatıyoruz
Bu ateş çemberinin kıyısında, her şeye rağmen istikrarını sürdüren Türkiye var. Hain odaklara rağmen, Türkiye yükselişini sürdürüyor. Bu ülkeye krize götürmek isteyen simsarlara seslenmek istiyorum. Siz vatandaşların hastanede rehin kaldığı bir Türkiye bıraktınız. Siz, sokak çetelerinin yönettiği bir Türkiye bıraktınız. Siz, anayasa kitapçılarının fırlatıldığı bir ülke bıraktınız, şimdi ise değil anayasa kitapçığı, uydu fırlatıyoruz uydu.

Bahçeli'yi nezakete davet ediyorum
Bahçeli sadece bize değil, millete "hayır" dedi. Yiğitler Dağlıca'da terörle mücadele ederken, onlar hükümette yer almaktan korktular. Sayın Bahçeli'yi bir kez daha siyasi nezakete davet ediyorum.

Katil görmek istiyorsa aynaya baksın
Milli birliğimizin tek bir adresi vardır o da AK Parti.
Kobani olaylarında 50 insanımız hayatını kaybetti, şehitlerimiz talan edildi. Devlete katil diyen, katil görmek isteyen aynaya baksın.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)