BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ile Kılıçdaroğlu tekrar görüşecek----

Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tekrar görüşecek

Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu tekrar görüşecek
10 Ağustos 2015 - 23:15 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun 4 saat süren görüşmelerin ardından CHP Sözcüsü Haluk Koç açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sonrası CHP Genel Merkezinde açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamalarından satır başları şöyle;

Toplantıdan önce 6 şehidimizin haberini aldık. Bir kere daha Türk silahlı kuvvetlerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.

5 ayrı toplantı tertip edildi. Burada her iki siyasi partinin temsilcileri kendi düşüncelerini ifade ettiler. Ülkemizin bugün karşı karşıya kaldığı sorunlar karşısında koalisyon kurup kuramayacakları konusunda irtibatta kaldılar. Ülkenin menfati göz önünde bulundurulduğundan birçok konuda mutabakata varıldığını söyleyebilirim.

Sayın genel başkanlar ilk defa ön görüşmelerden çıkan sonuçlar üzerine düşüncelerini ifade ettiler. Bu düşüncelerini net ve samimi bir şekilde ifade ettiler. Uzun ve zahmetli bir ön görüşme süreci yaşadık. Sorumluluğumuzun gereğini taşımaya çalışıyoruz. Bu hafta içinde, perşembe ve ya cuma günü sayın genel başkanlar bir araya gelecekler.

İki siyasi partinin tabanına karşı sorumlulukları var ama parti çıkarlarımızı ülke çıkarlarının önüne koymuyoruz. Bu çerçevede görüşlerimizi beyan ediyoruz. İki genel başkan fikir alış verişinde bulundu. Biz sayın Ömer Çelik'le bazı noktalarda, ihtiyaç olunan konularda devreye girdik.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)