BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDanimarka'dan BAE'ye 5 günlük uçuş yasağı----

Danimarka'dan BAE'ye 5 günlük uçuş yasağı

Danimarka'dan BAE'ye 5 günlük uçuş yasağı
22 Ocak 2021 - 07:45 www.finansgundem.com

Danimarka'dan yapılan açıklamada BAE’nin turizm merkezi Dubai’de yapılan korona testlerinde usulsüzlük şüphesi bulunduğu, bu yüzden de geçici uçuş yasağı getirildiği bildirildi

Danimarka Ulaştırma Bakanlığı, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile uçuşları 5 gün boyunca askıya aldığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, BAE’nin turizm merkezi Dubai’de yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) testlerinde usulsüzlük şüphesi nedeniyle böyle bir kararın alındığı aktarıldı.

Ulaştırma Bakanı Benny Engelbrecht, daha önce Dubai’den gelen yolcularda Kovid-19’un daha hızlı yayılan türüne rastlandığına vurgu yaparak, BAE’de yapılan testlerin sonucunun doğruluğunu araştıracaklarını kaydetti.

İlk etapta BAE ile uçuşları 5 gün askıya alan Danimarka'nın, özellikle Dubai’den gelen yolcuların sahte test satın alamayacağına emin olmadıkça uçuşları yeniden başlatmayı düşünmediği bildirildi.

Danimarka, Kovid-19 mutasyonlarının ülkeye girişinin önüne geçmek için 9 Ocak’ta, yurt dışından gelen yolculara negatif test sonucu zorunluluğu getirmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)