BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDağlıca'da çatışma----

Dağlıca'da çatışma

Dağlıca'da çatışma
31 Ekim 2016 - 15:37 www.finansgundem.com

Hakkari’ nin Çukurca ilçesi Hisar Dağı Dağlıca bölgesinde çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı, 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Hisar Dağı Dağlıca bölgesinde, bugün saat 11:15 sıralarında operasyonda olan güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Çatışmada 13 PKK'lı terörist ise etkisiz hale getirildi. Sisin etkili olduğu bölgede, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışmalar aralıklarla sürüyor.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, çatışmada 3 askerin şehit düştüğü belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"31 Ekim 2016 tarihinde saat 11:15 sularında Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı unsurları tarafından Hakkâri/Çukurca, Hisar Dağı bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Çatışma esnasında 13 terörist (9 terörist ölü, 4 terörist ağır yaralı) etkisiz hale getirilmiştir. Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçaklarıyla desteklenen operasyon şu anda devam etmektedir.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)