BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemD7 Mobile E- Learning filmlerinde iddialı!----

D7 Mobile E- Learning filmlerinde iddialı!

D7 Mobile E- Learning filmlerinde iddialı!
10 Nisan 2015 - 17:18 www.finansgundem.com

Yapım ve animasyon şirketi D7 sektörün öncü firmalarıyla işbirliği içinde…

Kendi alanlarında uzman ve tecrübeli kişilerin bir araya gelmesiyle oluşan ve 2009 yılından itibaren sektörlerinde öncü kurumsal firmalarla çalışan D7 yenilikçi vizyonuyla reklam ve tanıtım filmlerinden, marka yönetimine, klip, lansman çalışmalarından, mobil e- learning filmlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet vermektedir.  Özellikle 2012 yılında e- learning ve mobile e- learning çalışmalarına hız veren D7 sektörün öncü firmalarıyla yaptıkları işbirlikleriyle de bu konudaki tecrübe ve uzmanlığını pekiştirmektedir.

Günümüz rekabet koşullarında,  çalışanlarının hatta müşterilerinin eğitimine önem veren şirketlerin, rakiplerinden bir adım daha öne geçtikleri ve pozitif farkındalık yarattıkları görülmektedir. Teknolojinin gelişmesine paralel olarak; durağan olan hiçbir şeyin ilgi görmediği bugünün dünyasında yapılan e-learning videolarının da daha dikkat çekici ve görsellerinin de konu ile pekiştirici videoların hazırlanarak sunulmasını kaçınılmaz kılmaktadır. Daha önce sadece Powerpoint gibi programlarda hazırlanan amatör çalışmalar yerini profesyonelce hazırlanan eğitim videolarına hızla bırakmaktadır.

Bu noktada; hazırladığı 100’ü aşkın eğitim videosuyla sektörün en tecrübeli firmalarından biri olan D7 çok farklı sektördeki şirketlere, yaratıcı ve yenilikçi hizmet sunarak; firmaların çalışmalarına yeni bakış açıları kazandırmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)