BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla ilgili tedbirleri alıyoruz----

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla ilgili tedbirleri alıyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Enflasyonla ilgili tedbirleri alıyoruz
20 Eylül 2023 - 15:53 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Halkımızın en temel gündemi enflasyon, sorunla karşı karşıyayız, bununla ilgili olarak tedbirleri alıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir Ticaret Odasında İzmir İş Dünyası ile İstişare Toplantısı'na iştirak etti. Yılmaz "Halkımızın en temel gündemi enflasyon. Sorunla karşı karşıyayız, bununla ilgili olarak tedbirleri alıyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyonun bir süre daha yüksek seyredeceğini belirterek, tek haneli enflasyon için 2026'ya işaret etti.

Yılmaz, konuşmasında şunları söyledi:

Dünyada da enflasyonla mücadele dönemi var. Merkez bankaları eşine az rastlanır uygulamalar yaptı. 10 trilyona yakın para üretti. Olmayacak kredi genişlemelerine gittiler ve anormal politikalar izlendi. Dünyada da farklı bir döneme geçmiş durumdayız, dezenflasyonist programlar görüyoruz. Enflasyonu düşürelim, istiyoruz ama resesyona da düşmeyelim, durgunluğa girmeyelim, maharet ikisini bir arada başarabilmek.

Kurda istikrar bekleniyor mu? Yılmaz açıkladı

 

Yılmaz: Türkiye Yüzyılı, KKTC'nin de yüzyılı olacak

 

Yılmaz'dan 12 Eylül darbesinin 43. yılına ilişkin açıklama

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kendine bakmak21 Eylül 2023 12:54

    Hemde ne önlem en büyük zam ve vergi artışlarını yaparak son olarak %130 araç muayene ücretlerine zam yaptılar. Çıkmışlar birde piyasada tefeci arıyorlar.

  • Murtaza20 Eylül 2023 16:06

    Hangi önlemler alınıyor hemen hergün zamlarla uyanan bir halk sürekli tekrarlanan yalanlar gercegi yansıtmayan hiç kimsenin inanmadıgı ortadogu bedevisi arap dogmaları