BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Gül dede oldu----

Cumhurbaşkanı Gül dede oldu

Cumhurbaşkanı Gül dede oldu
28 Mart 2014 - 17:38 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Sarımermer, Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün; Türkiye'nin gündeminde ulusal güvenlikle ilgili önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreçte resmi bir programı olmamasına rağmen üç gününü Ankara'dan uzaklaşarak İstanbul'da geçirmeyi tercih etmesi, kulislerde merak konusu olmuştu. Bunun nedeni bugün belli oldu. Gül'ün kızı Kübra Sarımermer, Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Yerel seçim atmosferi içinde Türk siyasetinde yaşanan gerilim, iktidar ile cemaat arasında yaşanan yüksek gerilimin de etkisiyle farklı bir boyut kazanmaya başladı. Bu süreçte, Cumhurbaşkanı Gül'ün, programları da dikkatle izlenmeye alındı. Gül, geçtiğimiz pazar günü Hollanda'ya gitti. Gül; pazartesi ve salı günü; Lahey'de Nükleer Güvenlik Zirvesi'nin üçüncü toplantısına katıldı.

DEVLET GÜNÜ ERKENE ÇEKİLDİ

Normalde; devlet günü çerçevesindeki olağan görüşmeler perşembe günü yapılıyor. Ancak bu görüşmeler bu hafta bir gün öncesine alındı. Gül; çarşamba günü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ayrı ayrı görüştü. Gül, bu görüşmelerin ardından akşam saatlerinde İstanbul'a gitti. Cumhurbaşkanı Gül'ün çarşamba günü İstanbul'a gitmesinin nedeni belli oldu. Çünkü kızı Kübra Sarımermer, çarşamba günü Acıbadem Kadıköy Hastanesi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kübra Sarımermer, bugün taburcu edildi. Bebeğin sağlık durumu iyi. Yeni torun sevinci yaşayan Gül, yarın Ankara'ya dönecek.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet tuna28 Mart 2014 19:18

    Allah cumhurbaşkanımıza değerli ailesine hayırlı ve uzun ömürler versin, torununun da yaşı uzun bahtı açık olsun. hayırlı olsun..