BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı, fon dolandırıcılığı iddiası için ilk kez konuştu----

Cumhurbaşkanı, fon dolandırıcılığı iddiası için ilk kez konuştu

Cumhurbaşkanı, fon dolandırıcılığı iddiası için ilk kez konuştu
02 Aralık 2023 - 13:39 www.finansgundem.com

"Devlet kolay para vaadiyle halkı dolandıranların peşindedir. Ancak hakkımız yüksek kar vaadlerine karşı dikkatli olmalı"

Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, sosyal medya fenomenleri ve fon dolandırıcılığı iddiaları hakkında yöneltilen soruya da şu yanıtı verdi:

Türkiye hukuk devletidir ve kim hukuksuzluk yapıyor ise cezasını çeker. Konu yargıdadır ve yargı bununla ilgili gerekli araştırmasını yapmaktadır. Vatandaşlarımızın kolay para vaadiyle, kısa zamanda yüksek kar sunan dolandırıcıların türlü tuzaklarına düşmemelidir. Devlet tabii ki bunların peşindedir ve oyunları bozmaktadır. Ancak bu illegal fon vaatlerine, yasal olmayan yollarla elde edileceği söylenen karlara karşı halkımız çok dikkatli olmalıdır.

Bu konularla ilgili kararlar inanıyorum ki yargı tarafından en ideal şekilde verilecektir. Buradan sakınma diye bir şey söz konusu değil. Bu olayda adı geçen şüphelilerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Futbolcu arkadaşlarla ilgili de aynı şekilde süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda burada da inşallah neticeleri alacağız."

Erdoğan: Netanyahu'nun soykırım cezası alması için sıkı takipteyiz

 

Erdoğan: Gazze'de yaşananlar insanlık suçudur, savaş suçudur

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)