BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB Başkanı'na talimat----

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB Başkanı'na talimat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB Başkanı'na talimat
15 Nisan 2018 - 18:45 www.finansgundem.com

Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Kongresi'nde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Sizlere tapular dağıttık. Vermeyin müteahhitlere, İBB Başkanı'na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi öncesi salonun önündeki vatandaşlara seslendi. Erdoğan daha sonra ise Beykoz 6. Olağan İlçe Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dargınlık, kırgınlık, fitne bunlar FETÖ'nün aramıza yerleştirdiği nifaklardır. Bunlardan kurtulacağız. Gezi olayları ve darbe girişiminde FETÖ sosyal medyayı kulanmaktan çekinmemiştir. Milli ve yerli tavır sergileyen kim varsa FETÖ'nün tetikçilerinin hedefi olmuştur. FETÖ'nün sosyal medya terörizmine asla boyun eğmedik. Bu süreçte içeriden ve dışarıdan çok büyük eleştiriler aldık. Birileri çıktı bizi demokrasiyi bilmemekle suçladı. Meselenin ne demokrasiyle ne de hak ve hukukla alakası yoktu. Son günlerde bir küresel sosyal medya şirketinin usulsüzlüğü üzerinden yapılan  tartışmalar bizim haklılığımızı ortaya koyuyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Osmangazi'yi yaptık mı? Burada bir incelik yatıyor. Bir yanda Osmanlı, bir yanda Yavuz Sultan Selim. Hepsi arka arkaya geldi. İstanbul'u İzmir'e bağlıyoruz. İzmir'e 3 buçuk saatte varacağız.Türk Alman Üniversitesi bitmek üzere" diye konuştu.

Erdoğan, "Üniversitenin ilk yıllarında yola çıkan milletimiz Çanakkale'de şehit olmadı mı? Çanakkale destanını yazmadı mı? Size tavsiye ediyorum, muhakkak ama muhakkak Çanakkale'yi görün. Ta Yeni Zelanda'dan Anzaklara ziyarete geliyorlar. Anzaklara hep şunu söylüyoruz, sizin ne işiniz vardı da geldiniz oradan buraya?" dedi.

"İBB BAŞKANI'NA TALİMAT VERİYORUM, KİPTAŞ ELİYLE BURAYI YAPALIM"

Beykoz'un imarı ile konuya değinen Erdoğan, "Sizlere tapular dağıttık. Her şeyi hukuk içinde halledeceğiz değil mi? Mahkemenin aleyhde karar verdiğini bizim düzeltmemiz mümkün mü? Belediyeden yazı gelmez, yargıdan gelir. Vermeyin müteahhitlere, İBB Başkanı'na talimatı veriyorum. Kiptaş eliyle bunu yapalım. Bir kısım müteahhitlere verince her türlü numarayı yaparlar. Bu dağıtılan tapularla ilgili talimatı veriyorum, belediye, İBB, Kiptaş eliyle bunu yapacağız. Kimsenin oyununa gelmeyin. Hele hele Bay Kemal'in oyununa hiç gelmeyin. Burada Karadenizli ağırlıkta değil mi? Ben de Karadenizliyim. Ama ayrım yapamam." dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)