BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan yeni köprünün ismini açıkladı----

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni köprünün ismini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni köprünün ismini açıkladı
21 Nisan 2016 - 20:12 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün adını Osman Gazi Köprüsü olarak açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, İzmit Körfez Geçişi Son Tabliye Yerleştirme ve İstanbul-İzmir Otoyolu Yalova Altınova-Bursa Gemlik bölümünün açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez köprüsünün açılış töreninde yaptığı konuşmada, köprünün adını ‘Osman Gazi’ olarak açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise törende yaptığı konuşmada yatırımlara dikkat çekerek Yavuz Sultan selim köprüsü'nün de ağustos ayında hizmete açılacağını söyledi.

Projenin, açılışı gerçekleştirilen 40 kilometrelik bölümümün ulaşımda çok önemli rahatlamalar sağlayacağını ifade eden Erdoğan, 1 saatlik süreyi 6 dakikaya indirerek, ‘vakti nakde dönüştürdüklerini’ söyledi.

‘MUASSIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE ÇIKACAK TÜRKİYE İNŞA EDİLİYOR’
“Türkiye’nin yüz akı olacak projeleri ülkemize yakıştıramayanlar var, biz bunları yapalım dedik” diyen Erdoğan, yapmanın yıkmaktan zor olduğunu Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinden alıntı yaparak aktardı.

Sözleri tekbirlerle kesilen Cumhurbaşkanı, “Siz ellerinde kitabıyla dolaşan gençlersiniz, onun için sizi kutluyorum. Muasır medeniyetler seviyesine çıkacak Türkiye, böyle inşa ve ihya ediliyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti döneminde yapılan yol, köprü ve diğer ulaşım hizmetlerinden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bağlantı köprüsünün isminin ‘Osman Gazi’ olacağını açıkladı.

Muhalefeti eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Biz önce Hak’tan, sonra halktan aldığımız güçle projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz’ dedi.

Körfez Köprüsü'nde son tabliye yerleştirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)