BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına hitap etti----

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık çalışanlarına hitap etti
21 Nisan 2022 - 20:47 www.finansgundem.com

Sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile alınacak yeni kararları milletimizle paylaşacağız" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Uzmanlar, mevcut duruma 'pandemi' yerine 'endemi' tanımı yapıyor. Koronavirüs Bilim Kurulu'nda kapsamlı bir değerlendirme yapılacak. Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile alınacak yeni kararları milletimizle paylaşacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Yerli aşımız milyonlarca insana şifa kaynağı oluyor"

20 yıldır sağlığa yaptığımız yatırımların karşılığını aldık. Milletimiz, sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını unutmayacak. Salgın döneminde aşıya ilk ulaşan ülkeler arasında yer aldık. Yerli aşımız dünyadaki milyonlarca insana şifa kaynağı oluyor.

"Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile alınacak yeni kararları paylaşacağız"

Uzmanlar, mevcut duruma 'pandemi' yerine 'endemi' tanımı yapıyor. Koronavirüs Bilim Kurulu'nda kapsamlı bir değerlendirme yapılacak. Bilim Kurulu'nun tavsiyesi ile alınacak yeni kararları milletimizle paylaşacağız.

Sağlık çalışanlarına şiddetin katalog suç kapsamına alınarak önüne geçilmesine yönelik düzenleme bayram sonrası milletvekillerinin takdiriyle kanunlaşacak.

"14 Mart'ta verdiğimiz 5 müjde süreç içinde yerine getirilecek"

14 Mart'ta verdiğimiz 5 müjde süreç içinde yerine getirilecek. Mali haklarla ilgili iyileştirmelerin neticesini en kısa sürede paylaşacağız. Sağlık çalışanları dışında da önemli bir kesimi ilgilendiren 3600 ek gösterge meselesini yıl bitmeden neticelendirmekte kararlıyız.

Günlük veriler açıklandı: 3 bin 354 yeni vaka, 17 vefat