BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u Fetret Devri'nden çıkaracağız----

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u Fetret Devri'nden çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'u Fetret Devri'nden çıkaracağız
16 Haziran 2023 - 14:50 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan törende yaptığı konuşmada, "İstanbul'un son birkaç yıldır bir Fetret Devri'ne girdiğini üzülerek görüyoruz. İnşallah bu fetret devrinden İstanbul'umuz çıkaracağız" ifadelerini kullandı


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da restorasyonu tamamlanan tarihi Vaniköy Cami açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; "Camimiz tamamen özgün malzeme kullanılarak yenilendi. Zemin kat kütüphane olarak hizmete açıldı. Camiler bizim kimlik kartımızdır. Medeniyete vefa borcumuzu ödüyoruz. Ayağa kaldırdığımız her eserimizle millet varlığımızı daha da güçlendirmiş oluyoruz.

"İSTANBUL SEVGİMİZİ SADECE LAFTA BIRAKMIYORUZ"

İstanbul'a olan sadakatimiz bir başkadır. Biz İstanbul sevgimizi birileri gibi sadece lafta bırakmıyoruz. İstanbul'a millet borcumuzu bu kadim şehrin vefasına daha fazla sahip çıkarak daha fazla yerine getiriyoruz. 2002'den bu yana 5 bin 500 eserimiz restore ederek ihyasını gerçekleştirdik.

Bizden önce on yıllar boyunca ihmal edilen İstanbul, 1994'ten itibaren adeta altın yıllarını yaşadı. Ancak son birkaç yıldır bir Fetret Devri'ne girdiğini üzülerek görüyoruz. İnşallah bu Fetret Devri'nden İstanbul'umuz 9 ay sonra çıkaracağız."

Erdoğan, Azerbaycan'ın Milli Kurtuluş Günü'nü kutladı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomiyi şahlandıracak kadroyu kurduk

 

Erdoğan'dan NATO'ya terörle mücadele sitemi