BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCNN Türk'te görülmemiş kavga!----

CNN Türk'te görülmemiş kavga!

CNN Türk'te görülmemiş kavga!
09 Nisan 2015 - 08:25 www.finansgundem.com

AK Parti adayı Savcı Sayan canlı yayında Doğan Grubu'nu topa tutunca olanlar oldu

CNN Türk'te son yılların en büyük kavgası koptu! AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Savcı Sayan'ın Deniz Baykal'ın istifasını açıklarken ağladığı görüntüleri yayınlayan Cabas'a AK Parti'ye fitne sokmakla suçlayıp ağzına geleni söyledi.

Savcı Sayan, Mirgün Cabas'a, şehit Savcı Kiraz'ın rehin alındığı sırada attığı tweeti hatırlatınca ortalık karıştı. Cabas, acil reklam arasına giderek yayına ara verdi.

İşte ikili arasında hakaretlerin havada uçuştuğu o anlar;

Mirgün Cabas, CNN Türk'te hazırlayıp sunduğu Her Şey adlı programda AK Parti İzmir 2. Bölge 7. sıra milletvekili adayı Savcı Sayan'ı konuk etti. İkili arasında sakin başlayan konuşma, Mirgün Cabas'ın AK Partili Savcı Sayan'ın Deniz Baykal'ın istifası sonrası gözyaşı döktüğü görüntüleri yayınlamasıyla yerini gerilime bıraktı.

"BENİ BURAYA NİYE ÇAĞIRDIĞINIZI BİLİYORUM"

Programın başında yayınlanan VTR'de Sayan'ın CHP geçmişi ve Deniz Baykal için ağladığı o anlar ekrana getirildi. Söz alır almaz Doğan Grubu'nu ağır suçlamalar yönelterek şaşırtan Savcı Sayan canlı yayını kilitledi. CHP'li geçimişini yansıtan VTR'ye çok sert tepki gösteren Sayan "Siz doktor değilsiniz benim durumumu teşihs edeseniz. Siz yayın grubu olarak Türkiye için iyi olan hiç bir şey yapmadınız. Beni niye çağırdığınızı da biliyorum." dedi. Sayan'ın Doğan Grubu'nu itham eden sözleri nedeniyle müdahale eden Mirgün Cabas, "bunları sizi davet ettiğim zaman telefonda söyleseydiniz, bunu Türkiye'nin önünde yaparak amacınızın şov yapmak olduğu anlaşılıyor, sizin yaptığınız ev sahibine hakaret etmektir." dedi.

CABAS'IN OLAY BERKİN ELVAN TWEETİNİ HATIRLATTI

İşte ikili arasındaki o ilginç diyalog;


Savcı Sayan:  O günkü şartlarda Türkiye'nin geleceğini az çok okuyabiliyordum. sizin medya grubunuzun eline CHP'nin geçeceğini az çok tahmin edebiliyordum.

Mirgün Cabas: O nasıl oluyor Savcı Bey, birbirimizi kırmayalım lütfen yayına davet edildiğiniz yerde asgari etik kurallarını çiğnemeden bulunalım.

Savcı Sayan: Siz doktor değilsiniz benim durumumu teşhis etmek sizi neden bu kadar ilgilendiriyor? Çünkü sizin yayın grubunuz bu ülkennin birliği beraberliği için içbir zaman çalışmadı ki? Ne zaman ki bir nifak sokmak için işinize bir şey geliyor onu değerlendiriyorsunuz. O yüzden de beni çağırmışsınız.

Mirgün Cabas: Savcı Bey, sizin siyasete kattığınız ağırlık bir kişinn nifak sokması için işe yarayacak bir ağırlıkta değil önce bunun farkına bir varın da... Siz yanaştıınız partide İzmir'de 7. sırada gösterilmiş bir adaysınız. Bir ağırlığınız olsa bu sıradan girmezdiniz heralde değil mi?

Savcı Sayan: Sizin attığınız Berkin Elvan tweetlerini de biliyoruz.

Mirgün Cabas: Bunu söylemek için buraya kadar gelmenize gerek yoktu davet için sizi aradığımda telefonda söyleseydiniz. Bu terbiyesizliği sizinle daha fazla sürdürmeyeceğim. Şimdi rica ediyorum sizden ya siz sesinizi kesin ya da ben sizi yayından alacağım

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN CABAS ACİL REKLAM ARASINA GİTTİ

Sayan'ı susturmayı başaramayan Cabas rejiye seslenerek AK Parti'li vekil adayının yayından alınmasını söyledi. Neye uğradığını şaşıran Cabas acil reklam arasına giderek yayına ara verdi. Reklam dönüşünde canlı yayında yaşanan polemikten dolayı seyircilerden özür dileyen Cabas "umarım bu durumun benden kaynaklanmadığını farketmişsinizdir" dedi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa09 Nisan 2015 14:00

    CHp li vekil adayı konuk olsa birşey sormazlar,akp li olunca saldırrrr,adamda mirgün cabasın tweetini sormuş, niye gocunup adamı yayından alıyorsun,sende cevap ver mirgün cabas,07 haziranda size yine ekmek yok,hala anlayamıyorsunuz, hdp barajı aşamazsa mesela diyarbakırda 11 m.vekilinide akp alacak, doğuda sıfır olan chp oyunu artıracak sanki, 30 martta c. başkanlığı seçiminde ne olduysa aynı son bekliyor sizi son 2 ay :)

  • Yakup 09 Nisan 2015 09:39

    Mirgün müsün nesin, yanaştığın parti diyor, bu ne biçim laf, ak parti düşmanı olduğunu belli ediyorsun, kavgayı senin çıkartmadığın farkediliyor (!) senin ağababaların çıkartıyor, İzmir'de 7. sıraya kötü diyor, Ak Parti geçen seçimde ordan 6 milletvekili çıkartmış, şimdi Savcı Sayan beyin çalışmasıyla bunu 7'ye çıkartabilir rahatlıkla..