BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de 1 üstteğmen şehit düştü----

Cizre'de 1 üstteğmen şehit düştü

Cizre'de 1 üstteğmen şehit düştü
23 Ocak 2016 - 20:53 www.finansgundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir üsteğmen şehit düştü

Terör örgütü PKK'a yönelik operasyonların sürdüğü Cizre'de Dağkapı Mahallesi'nde güvenlik güçleri ile terör örgütü mensupları arasında çatışma çıktı. 
Çatışmada bir üsteğmen, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düştü. 

TSK'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri, Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde devam eden operasyonlar sırasında, PKK'lı teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 1 askerin şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay'ın açıklamasında ayrıca bugünkü operasyonlarda şu an itibariyle 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek operasyonlara devam edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: "23 Ocak 2016 tarihinde Şırnak ili Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 16.20'de şehit olmuştur.

Bugünkü operasyonlar esnasında şu an itibariyle yedi bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz"
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)