BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇirkin paylaşımı yapan İl Müdür Yardımcısı görevden alındı----

Çirkin paylaşımı yapan İl Müdür Yardımcısı görevden alındı

Çirkin paylaşımı yapan İl Müdür Yardımcısı görevden alındı
09 Nisan 2020 - 11:01 www.finansgundem.com

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay’ın Twitter hesabından “Çocuklarımız aç, çöpten yiyecek toplamaktan geliyorum” diyen kadına, “Geber” yanıtı büyük tepki çekti. Bakanlık, Noğay'ın görevden alındığını açıkladı.

FINANSGUNDEM-ANKARA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bakanlığa bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısının sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımının toplumun tepkisini çektiği belirtildi.  

Açıklamada, “Birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı bir dil ve üslup devletimizin hiçbir kademesinde asla kabul edilemez. Anne ve yavrularımız ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanacak ve bakanlığımız hizmet modellerinden faydalandırılacaktır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’nin olduğu yerde kimse sahipsiz ve yalnız değildir” denildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm vatandaşların huzur, barış ve refah içerisinde birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam edeceği ve bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğinin belirtildiği açıklamada, “Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır” denildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kerem09 Nisan 2020 14:33

    Görevden alınıp soruşturma başlatılması normal ama sanki herkes ve bütün medya sanki direk suçluymuş gibi yargısız infaz etmiş adamı. Kesinlikle savunmuyorum adamı ama bırakın kamu görevlisini normal bir vatandaşın bile böyle bir şey yazması için aklını oynatmış olması lazım. Belki hesabı ele geçirildi diye tek düşünen ben miyim? Benim bile başıma gelmişti mesela, fb hesabımı ele geçirmişlerdi. Bence infaz etmeden önce soruşturma sonucunu beklemek gerek. Bunu en iyi yargısız infaz edilenler yada iftiraya maruz kalanlar anlar..Gerçekten suçluysa soruşturma sonunda cezasını çeker.. 

  • GT NOĞAY09 Nisan 2020 14:32

    ROMANLAR CAN DIR