BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇıplak gözle görülemeyen çanta 63 bin dolara satıldı----

Çıplak gözle görülemeyen çanta 63 bin dolara satıldı

Çıplak gözle görülemeyen çanta 63 bin dolara satıldı
01 Temmuz 2023 - 09:00 www.finansgundem.com

Deniz tuzu tanesinden bile küçük olan, çıplak gözle görmenin epey zor olduğu dünyanın en küçük çantası, çevrimiçi bir müzayedede yaklaşık 63 bin dolara alıcı buldu.

Deniz tuzu tanesi büyüklüğündeki dünyanın en küçük çantası, önceki gün çevrimiçi bir müzayedede yaklaşık 63 bin dolara satıldı. 657'ye 222, 700 mikron boyutlarındaki çantayı çıplak gözle görmek bir hayli zor. Çanta, yakından görülebilmesini sağlayan dijital ekranla donatılmış bir mikroskopla birlikte satıldı.

Satışa, Amerikalı müzisyen, plak yapımcısı ve tasarımcı Pharrell Williams tarafından kurulan çevrimiçi bir müzayede evi olan Joopiter ev sahipliği yaptı.

Flüoresan sarımsı-yeşil çanta, Fransız lüks moda markası Louis Vuitton'un "OntheGo" adlı çanta modelinden esinlenilerek yaratıldı. Ancak çanta, bu lüks markanın değil, New York'taki bir sanat kolektifinin eseri. Çanta, reçinenin fotopolimerizasyon ile işlenmesiyle elde edildi.

Brooklyn merkezli MSCHF grubu, minik eserine "Mikroskopik El Çantası" adını takarak, çantanın bir iğne deliğinden geçebilecek kadar dar ve bir deniz tuzu tanesinden daha küçük olduğunu iddia etti.

Nesne, mikro ölçekli plastik parçaları 3B yazdırmak için kullanılan bir üretim teknolojisi olan iki fotonlu polimerizasyon kullanılarak yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)