BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCinnet mi katliam mı? Oligarkın oğlu konuştu: Babam öldürüldü!----

Cinnet mi katliam mı? Oligarkın oğlu konuştu: Babam öldürüldü!

Cinnet mi katliam mı? Oligarkın oğlu konuştu: Babam öldürüldü!
27 Nisan 2022 - 08:22 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta İspanya’daki villasında karısı ve kızını öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürülen Rus oligark Sergey Protosenya’nın oğlu Fedor iddiaları kabul etmedi.


“Babam bir katil değil” diyen Fedor Protosenya, ailesinin öldürüldüğünü savundu. Fedor babası için, “O annemi özellikle de kız kardeşimi severdi. Kız kardeşim onun prensesiydi. Onlara zarar verecek hiçbir şey yapmazdı” ifadelerini kullandı.

Rus gaz devi Novatek’in eski başkan yardımcısı olan Protosenya, bahçede asılmış halde, 18 yaşındaki Mariya ve karısı Natalya’nın cansız bedenleri ise evin içinde bulunmuştu. İspanyol yetkililer Protosenya’nın kızını ve karısını baltayla öldürdükten sonra kendini astığının değerlendirildiğini açıklamıştı.



Öte yandan Protosenya ve ailesinden birkaç gün önce de Gazprombank’ın başkanı Vladislav Avayev ve ailesinin Moskova’da ölü bulunması, Kremlin’e yakın isimlere yönelik bir saldırı dalgasının olup olmadığı şüphesini uyandırdı.

Fedor, olayın yaşandığı gün Paskalya’yı geçirmek üzere ailenin Fransa’nın Bordeaux kentindeki evinde olduğu için villada bulunmadığını söyledi. İspanyol polisi, ailesinden kimseye ulaşamadığı için endişelenen Fedor’un isteği üzerine villaya gitmişti.

Rus oligarkların ölümünde çarpıcı detaylar!

 

İki Rus oligark ve ailelerinin ölümünün ardındaki korkunç gerçek ortaya çıktı

 

İspanya 5 Rus oligarkın 3 yat, 23 mülk ve 12 banka hesabına el koydu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)