BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇin MB acil toplantıya katılmadı----

Çin MB acil toplantıya katılmadı

Çin MB acil toplantıya katılmadı
19 Mart 2014 - 07:02 www.finansgundem.com

Çin Merkez Bankası pazartesi günü imarcı şirketlerden birliğinin iflasının görüşüldüğü "acil toplantıya" katılmadığını söyledi

Çin Merkez Bankası resmi mikroblogundan yaptığı açıklamasında, imarcı Zhejiang Xingrun Real Estate Co.'nun 3.5 milyar yuan borçla iflas etmesi konusundaki "acil toplantıya" katılmadığını ve şirketin iflasından kaynaklanan risklerin giderilmesi konusu ile bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Adını vermeyen 3 hükümet yetkilisi PBOC ve Çin'in doğusunda yer alan Ningbo şehrindeki Çin Bankacılık Düzenleme Komisyonu birimlerinin pazartesi günü iflastan kaynaklanan risklerin kontrol altına alınmasını görüşmek üzere toplandığını söyledi.

Aralarında China Construction Bank Corp.'un da bulunduğu kreditörler ve  imarcı şirketin yer aldığı Ningbo ve Fenghua şehirlerinden yetkililer de şirketin de yerel hükümet tarafından kurtarılmasına yönelik çözüm önerileri görüşmelerine katıldığı söylendi.

İngiliz Financial Times gazetesi dün PBOC'nin görüşmeye katıldığını yazdı.

Çin'in yeni haber sitesi Sina.com, China Construction Bank'tan adını vermeyen bir kişiyi kaynak göstererek, bankanın PBOC ve CBRC'nin yerel birimlerinden yetkililer ile iletişim ve işbirliği içerisinde olmak için toplantılara katıldığını söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)