BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇin hükümeti halkı uyardı!----

Çin hükümeti halkı uyardı!

Çin hükümeti halkı uyardı!
26 Ocak 2021 - 14:47 www.finansgundem.com

Çin hükümeti bayram öncesi "Zorunlu olmadıkça seyahat etmeyin" çağrısında bulundu

Çin’in iktidar partisi Çin Komünist Partisi ve Çin Devlet Konseyi, vatandaşların Bahar Bayramı’nı bulundukları yerlerde kutlamalarını teşvik eden bir belge çıkardı. Belgeye göre, vatandaşların bulundukları yerlerde bayramı geçirmeleri için düzenli yönlendirme çalışması yapılması istendi. Salgın risk düzeyi yüksek olan bölgedeki vatandaşların bölgede kalmaları istenirken, insan akımının salgının yayılmasına yol açma riskinin önlenmesinin önemine vurgu yapıldı.

Çin Uluslararası Radyosunun mail yoluyla paylaştığı habere göre, orta düzeyli risk bölgelerindeki vatandaşların seyahat ihtiyacı olduğunda yerel salgın önleme ve kontrol biriminden onay alınması gerekiyor. Düşük düzeyli risk bölgesindeki vatandaşların gerekli olmadığında seyahat yapmamaları teşvik ediliyor. Bulunduğu bölgede bayramı kutlama konusunda hükümet kurumları ve kamu işletmeleri personelinin örnek olmaları isteniyor.

Ayrıca, ülke genelinde özellikle büyük ve orta ölçekli kentlerde bayramda yeterli kutlama malzemelerinin sağlanması ve vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarının karşılanması için önceden hazırlık ve çalışmaların yürütülmesi talimatı verildi. Çin’de dün 13’ü ithal toplam 82 vaka tespit edildi.

Zenginler için ‘aşı turları’ başladı

 

Bilim insanlarından Kovid-19 uyarısı: Evcil hayvanlar da aşılanmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)